To je to što me zanima!

Swarovski kopačke od 20.000 kuna samo su za zagrijavanje

Napadač St. Etiennea Pierre-Emerick Aubameyang izašao je na zagrijavanje uoči utakmice protiv Lyona u kopačkama od 4000 Swarovski kristala. Nije igrao u njima
Vidi originalni članak

Pola sata prije utakmice St. Etiennea i Lyona u francuskom prvenstvu igrači su izašli na zagrijavanje. Svjetla reflektora posebno se odbijaju od jednog. On je napadač St. Etiennea Pierre-Emerick Aubameyang (23) i nosio je kopačke od 4000 Swarovski kristala. Kopačke su unikatne i vrijede 20.000 kuna. 

Mladi reprezentativac Gabona nije se usudio u njima zaigrati protiv Lyona. Preobuo se prije utakmice. Lyon je slavio 1-0, a Aubameyang je dobio žuti karton. 

Nije Aubameyang  prvi koji je dobio Swarovski kopačke. Branič PSG-a Mamadou Sakho prošle je godine dobio kopačke od 5000 Swarovski kristala vrijedne oko 15.000 kuna. No one nisu bile ni za zagrijavanje, već samo kao uspomena na Sakhoovo pozivanje u francusku reprezentaciju na susret protiv Brazila.

Aubameyang kao Spiderman

Uoči Noći vještica Aubameyang je sakrio masku Spidermana iza reklamnog panoa na travnjaku. Kad je zabio Rennesu, otišao je po masku i tako proslavio gol.

Igrao za U-19 Italije, U-21 Francuske i za seniore Gabona

Aubameyang je stasao u mladoj momčadi Milana. U Francuskoj je bio na posudbi u Dijonu, Lilleu i Monacu, a onda je potpisao ugovor za St. Etienne. U reprezentativnoj karijeri počeo je igrati za talijansku U-19 reprezentaciju, nastavio u francuskoj U-21 momčadi da bi na kraju izabrao Gabon za koji je debitirao 2009. godine.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Roby100 12.12.2012.

    ima se moze se:D

  • WOMANIZER 12.12.2012.

    šlapice za balerine po meni!

  • ivek majstor 12.12.2012.

    Za ovog igrača ove su kopače beskorisne jer tu je ibrahimovic da ih nosi :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare