To je to što me zanima!

T. Adams: S Kranjčarom moramo biti jako oprezni

Kranjčar je dobio udarac u operirani gležanj, no nije obnovio ozljedu. Trener Tony Adam svejedno će nastaviti postupno ga vraćati u momčad
Vidi originalni članak

Novi trener Portsmoutha Tony Adams zabrinut je zbog Nike Kranjčara, za kojeg se sumnjalo da je obnovio ozljedu gležnja. Pomni pregledi pokazali su kako Kranjčar nije obnovio ozljedu desnoga gležnja, no Adams će s njim biti jako oprezan te će ga postupno vraćati u puni ritam.
- Dobro se oporavlja, optimisti smo glede njegove ozljede. Dobio je udarac u gležanj koji je već bio ozljeđen i s njim ćemo biti oprezni. On je igrač koji se što prije želi vratiti u igru, no njegov povratak mora biti postupan budući da nije dugo igrao - rekao je Adams.

ADAMSOVO "NE" INJEKCIJAMA
U ovakvim slučajevima postoji mogućnost da se igrača injekcijama (privremeno) osposobi za igru. No tad se povećava rizik dugoročnog pogoršavanja ozljede.
- Niti jednom igraču nikad ne bih priuštio igranje pod injekcijama. Niku na terenu želim vidjeti tek kad se prirodno potpuno oporavi - istaknuo je nekadašnji stoper, koji je cijelu 18-godišnju karijeru proveo kao član Arsenala.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare