To je to što me zanima!

T. Zanoški za 24sata: Majka bi htjela da se oženim Hrvaticom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Napadač Medveščaka govorio je o sebi uoči početka doigravanja Ebela. Kao dječak igrao je nogomet za zagrebački Dinamo, a u Kanadi je studirao menadžment
Vidi originalni članak

Bio sam dobar na fakultetu, ali sveučilišni hokej mi nije bio baš zanimljiv pa sam na trećoj godini fakulteta otišao u SAD profesionalno igrati hokej, rekao nam je Medveščakov napadač Tom Zanoški.

Jedan je od najgrubljih hokejaša Medveščaka, a za njegovu "fizičku" igru kriv je brat.

- Da, on je trenirao judo i ima crni pojas, pa je koristio svoje "trikove" na meni dok sam bio klinac. Uvijek sam bio živahno dijete, tako da nije samo on krivac što sam jedan od Ebelovih "bad boyeva" - smije se Zanoški.

U Kanadi su ga zvali jednostavno "Z", a tamo je otišao prije 18 godina.

- Moj je otac bio glazbenik i imao turneju po Kanadi. U Hrvatskoj je tada počinjao rat i odlučili smo ostati živjeti u Kanadi. Roditeljima je bilo mnogo teže, a brat i ja smo još bili djeca i nije nam to bio toliki problem. Bili su u Areni i, tko zna, možda se vrate živjeti u Zagreb.

Hokej je počeo trenirati na Šalati na koju se nedavno vratio i odigrao dvije utakmice "Šalata Winter Classica". Prije hokeja trenirao je nogomet u Dinamu.

- Trenirao sam u Dinamu. Igrao sam u napadu, kao u hokeju i dobro mi je išlo. Ali jednog dana potrčao sam za loptom i udario me auto. Otac se naljutio i zabranio mi igrati nogomet. Upisao me na hokej, valjda zato što ima ogradu ha, ha - našalio se Zanoški.

Majka mu u šali govori da bi voljela da se oženi Hrvaticom, a i Zanoški ne bi imao ništa protiv.

- Djevojke su ovdje prekrasne. Dobro su odgojene i jako su zgodne. Upoznao sam mnogo lijepih djevojaka. Trenutačno nemam djevojku, ali imam dobrih prijateljica - zaključio je Zanoški.

Prvu utakmicu doigravanja "medvjedi" će igrati danas protiv Znojma. Tom očekuje čvrstu i neizvjesnu seriju i nada se naravno - dugom "putu" Medveščaka u doigravanju.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Papi_1 20.02.2012.

    Nemoj zeniti hrvaticu frende....bol i patnja!ja sam ozenjen za zagorku i nemam mira niti malo....eto vidla je komentar i vec se dere!

  • zorro_1 19.02.2012.

    a ja bi da odes otkuda si i dosao, prvim avionom.

  • meryy 19.02.2012.

    dobar je kao i ostatak ekipe,pohvala predsjedniku kluba što nije kao Mamić dobijao često proljev :DD

Komentiraj...
Vidi sve komentare