Obavijesti

Sport

Komentari 45

T. Zanoški za 24sata: Majka bi htjela da se oženim Hrvaticom

T. Zanoški za 24sata: Majka bi htjela da se oženim Hrvaticom
3

Napadač Medveščaka govorio je o sebi uoči početka doigravanja Ebela. Kao dječak igrao je nogomet za zagrebački Dinamo, a u Kanadi je studirao menadžment

VIDEO

Bio sam dobar na fakultetu, ali sveučilišni hokej mi nije bio baš zanimljiv pa sam na trećoj godini fakulteta otišao u SAD profesionalno igrati hokej, rekao nam je Medveščakov napadač Tom Zanoški.

Jedan je od najgrubljih hokejaša Medveščaka, a za njegovu "fizičku" igru kriv je brat.

- Da, on je trenirao judo i ima crni pojas, pa je koristio svoje "trikove" na meni dok sam bio klinac. Uvijek sam bio živahno dijete, tako da nije samo on krivac što sam jedan od Ebelovih "bad boyeva" - smije se Zanoški.

U Kanadi su ga zvali jednostavno "Z", a tamo je otišao prije 18 godina.

- Moj je otac bio glazbenik i imao turneju po Kanadi. U Hrvatskoj je tada počinjao rat i odlučili smo ostati živjeti u Kanadi. Roditeljima je bilo mnogo teže, a brat i ja smo još bili djeca i nije nam to bio toliki problem. Bili su u Areni i, tko zna, možda se vrate živjeti u Zagreb.

Hokej je počeo trenirati na Šalati na koju se nedavno vratio i odigrao dvije utakmice "Šalata Winter Classica". Prije hokeja trenirao je nogomet u Dinamu.

- Trenirao sam u Dinamu. Igrao sam u napadu, kao u hokeju i dobro mi je išlo. Ali jednog dana potrčao sam za loptom i udario me auto. Otac se naljutio i zabranio mi igrati nogomet. Upisao me na hokej, valjda zato što ima ogradu ha, ha - našalio se Zanoški.

Majka mu u šali govori da bi voljela da se oženi Hrvaticom, a i Zanoški ne bi imao ništa protiv.

- Djevojke su ovdje prekrasne. Dobro su odgojene i jako su zgodne. Upoznao sam mnogo lijepih djevojaka. Trenutačno nemam djevojku, ali imam dobrih prijateljica - zaključio je Zanoški.

Prvu utakmicu doigravanja "medvjedi" će igrati danas protiv Znojma. Tom očekuje čvrstu i neizvjesnu seriju i nada se naravno - dugom "putu" Medveščaka u doigravanju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto
'MODRI' IMAJU INTERES

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto

Rezultat Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka utjecat će i na status hrvatskih klubova u kvalifikacijama za europska natjecanja. Modri će navijati protiv njemačkog kluba, a Rijeka za njega
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...