To je to što me zanima!

Taison udario jako po Šahtaru: Čestitam, uništili ste mi snove!

Kapetan Šahtara nije se baš ponio kapetanski. Iz kluba su inzistirali da Milan plati odštetu od 30 milijuna eura, na što oni nisu pristali, pa su spustili rampu. A Brazilac je onda poludio
Vidi originalni članak

Jedan od najskupljih i najboljih igrača Šahtara, čiji je i kapetan, Brazilac Taison (31), ostaje u ukrajinskom klubu iako su ga Milan i Roma željeli dovesti u završnici prijelaznog roka.

Šahtar je inzistirao da "rossoneri" plate otkupnu klauzulu iz njegova ugovora od 30 milijuna eura (prema Transfermarktu vrijedi 12 milijuna) pa je posao propao. Milan je na koncu doveo hrvatskog reprezentativca Antu Rebića (25), a i Roma se povukla.

VRATIO SE U UKRAJINU Pojačao se protivnik Dinama: U Šahtar je stigao Konopljanka

Cijeli je slučaj potpuno razbjesnio krilnog napadača koji je oko ponoći, kad je vidio da od selidbe nema ništa, na Instagramu objavio oštru poruku očito upućenu čelništvu kluba:

"Čestitam na tome što ste mi uništili snove! Još jedan san je srušen!!".

Podsjetimo, Šahtar je protivnik Dinama u skupini C Lige prvaka. "Modri" će u Harkovu, gdje "rudari" igraju domaće utakmice, gostovati u trećem kolu 22. listopada (18.55), a klub Darija Srne na Maksimir stiže u sljedećoj rundi 6. studenoga (21 sat).

Nakon ovakvoga javnog istupa teško je vjerovati da Taison ima budućnost u Šahtaru, za koje ga vežu još dvije godine ugovora. Na njegovu su poziciju Ukrajinci doveli reprezentativca Jevgena Konopljanku (29) iz Schalkea za 6,5 milijuna eura.

Taison je karijeru počeo u Internacionalu iz Porto Alegrea, odakle je 2010. došao u ukrajinski Metalist. U Šahtaru je od 2013.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • juniorx1 03.09.2019.

    Ima još ugovor dvije godine,i on trubi da mu je Šahtar "uništio" snove..današnji nogometaši koji na razne načine pokušavaju ucjenjivati svoj klub i prekrsiti ugovor...

Komentiraj...
Vidi sve komentare