To je to što me zanima!

Taj neustrašivi Carlo Ancelotti: Otkaz bi me jako iznenadio...

Iako je Chelsea u najlošijem nizu od 1995. godine, talijanski stručnjak ne boji se otkaza. Ništa nije izgubljeno, ostaju nam FA Cup i Liga prvaka, rekao je Ancelotti
Vidi originalni članak

Peter Čech se valjao po travi na gol-crti, Terry i Cole su gledali kako lopta prolazi kraj njih, a Joseu Bosingwi je sve je to bilo dosadno, pa ju je skrenuo u vlastitu mrežu.

Sva mizerija Chelseajeve igre u posljednja tri mjeseca sjajno je prikazana u tom trenutku. Očajni Wolverhampton poveo je u petoj minuti, a gosti ne da nisu uspjeli preokrenuti utakmicu nego nisu došli ni do boda.

A čovjek koji bi trebao biti najodgovorniji za novi debakl, mogao bi barem staviti mandat na raspolaganje. No Carlo Ancelotti bio je potpuno smiren nakon utakmice:

- Zaostatak je velik, ali nećemo se predati. Ostaju nam FA Cup i Liga prvaka. Otkaz? Ne bojim ga se. Iskreno, iznenadio bi me - rekao je Ancelotti nakon što je u zadnjih devet utakmica dobio tek jednu. Chelsea za Unitedom zaostaje devet bodova i ima utakmicu više.

Ako ga tješi, na rubu otkaza je i Roy Hodgson. Iako Liverpoolovi porazi nisu novost, ovaj posljednji u Blackburnu bio je sramotan. Dani na Anfieldu navodno su mu odbrojeni.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • bojan023 07.01.2011.

    koliko je Ancelotti osvojio prvenstava sa Juveom i Milanom? u 11 godina... to vam je odgovor na sva vaša pitanja

  • IP95 07.01.2011.

    ancelotti je veliki strucnjak,ali fali mu par igraca,nemozes ti na klupi imat nekog Van Anholta ili Bruma...triba uzet 2-3 igraca da bi nesto postiga...iako nekuzin zasto tu ima problem jer dok je bia u Milanu isto tako nije ima neke bajne igrace na klupi pa je osvojia LP 2007 kad su ga svi "odbacili"...

  • zolee 07.01.2011.

    kreten

Komentiraj...
Vidi sve komentare