To je to što me zanima!

Tajanstvena večera na Ibizi: Je li susret Lea i Verrattija znak?

U istom noćnom klubu na Ibizi bio je i Javier Pastore, Argentinac koji igra u PSG-u pa se smatra da je vrlo lako mogao biti posrednik između dvojca
Vidi originalni članak

Malo koji veznjak na svijetu bi bio dostojan zamijeniti Andresa Iniestu i dobiti svoju zapaženu ulogu u veznom redu Barcelone. Marco Verratti je svoje dokazao odavno i zaslužio sve komplimente koje mu redovito upućuju s Camp Noua.

Opće je poznato da kada Barca nešto odluči, onda svi kao kolektiv idu zajednički do cilja. Čini se da je ista taktika primjenjiva i na talijanskog veznjaka jer očito se sprema nešto veliko. Kolosalno.

Iz razloga što Leo Messi ne reagira zbog bilo koga ili bilo kada. A sinoć je na Ibizi bio na večeri s Verrattijem i njegovim menadžerom. 

- Ako Messi kaže da potpiše onda je tu kraj - posljednja je rečenica u vijesti koju donosi Mundo Deportivo.

U istom noćnom klubu na Ibizi bio je i Javier Pastore, Argentinac koji igra u PSG-u pa se smatra da je vrlo lako mogao biti posrednik između dvojca. Jer obojica se znaju s Pastoreom.

Verratti je već odavno pristao na transfer u Barcelonu, ne treba ga više uvjeravati. Na čelnicima Barcelone je da pozamašnom svotom uvjere čelnike PSG-a da puste svojeg najboljeg igrača i jednog od nositelja igre. A Barcelona ima taj novac...

Idi na 24sata

Komentari 9

  • trpaj_sirotinju 15.06.2017.

    kakvo je ovo žutilo majko mila?igrač psg-a vlastitom suigraču dogovara sastanak s rivalom vezano za transfer?

  • Žara 15.06.2017.

    messi prelazi u psg ?

  • đalaroso 15.06.2017.

    ma to su sve gejevi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare