To je to što me zanima!

Tajna iz svlačionice: Francuzi objavili video s finala SP-a...

Alo, ne smijemo se opustiti, idemo ovako nastaviti - nabrijan je bio Raphael Varane na predahu. Dok je on vikao i motivirao igrače, uz ploču su bili Antoine Griezmann i Blaise Matuidi, bilo je to kao učitelj i učenik
Vidi originalni članak

Francuski nogometni savez snimio je dokumentarac o osvajanju Svjetskog prvenstva u Rusiji, a javnosti bi trebao biti predstavljen početkom sljedeće godine. Francuzi su u finalu pobijedili Hrvatsku sa 4-2, a kako bi iščekivanje bilo što veće, objavili su kratki isječak s poluvremena između Tricolora i Vatrenih koji prikazuje njihovo raspoloženje.

Vodili su nakon prvog dijela 2-1, no svejedno se nije vidjela doza opuštenosti kod njih. Kolegijalno su savjetovali jedni drugi kako da poboljšaju svoju igru.

- Alo, ne smijemo se opustiti, idemo ovako nastaviti - nabrijan je bio Raphael Varane na predahu. Dok je on vikao i motivirao igrače, uz ploču su bili Antoine Griezmann i Blaise Matuidi, bilo je to kao učitelj i učenik.

- U nekim si situacijama bio ovdje, a trebao si biti na drugoj strani, kako bi ja mogao doći na to mjesto. To je kada mi imamo loptu - rekao je napadač Atletica Matuidiju, na što se igrač Juventusa složio.

Savjeti su očito imali svoju svrhu i pokazali su se uspješnima jer su nam Francuzi u drugom dijelu zabili još dva gola i okitili se  naslovom svjetskog prvaka nakon 20 godina...

Idi na 24sata

Komentari 42

  • gregor crna ovca 28.12.2018.

    Da je banda dala mazicu finale mislim,da bi ishod bio drugaciji

  • ZombiGrill 28.12.2018.

    Padavičari i simulatori. U prvom poluvremenu su imali 1 šut prema našem golu (iz penala) a zabili su 2 gola... Poklonjen penal i nepostojeći slobodnjak te pogbino zaleđe, a išao je sa mandzom u skok.

  • sveilinista1911 28.12.2018.

    ko ih j**e

Komentiraj...
Vidi sve komentare