To je to što me zanima!

Tajni sastanak Lovren - Mario Mamić: Snimljeni su na ručku

Zdravkov sin Mario Mamić i Dejan Lovren koji su usko povezani s glavnim osumnjičenicima za kriminalne radnje u GNK Dinamu, razgovaraju za vrijeme ručka u jednom zagrebačkom restoranu
Vidi originalni članak

Facebook stranica Izagola.hr objavila je fotografiju iz jednog zagrebačkog restorana na Kvaternikovom trgu gdje se druže Mario Mamić i Dejan Lovren.

Sin Zdravka Mamića i igrač Liverpoola usko su povezani s glavnim osumnjičenicima za kriminalne radnje u zagrebačkom Dinamu.

Podsjećamo, Dejan Lovren se u srijedu pojavio u Osijeku na suđenju Zdravku i Zoranu Mamiću, Damiru Vrbanoviću i porezniku Milanu Pernaru. Njih je USKOK optužio kako su oštetili Hrvatsku za više od 100 milijuna kuma.

Reprezentativni branič je uz Luku Modrića ključni svjedok u ovom postupku jer prema USKOK-u, pomoću njihovih transfera Mamiću su crpili novac iz Dinama.

> Više o tome na: 'Davao sam novac Mamićima na ruke. Tako je htio Zdravko'

U srijedu je Zdravko Mamić prekinuo suđenje nakon što se posvađao sa svojim odvjetnicima, a nagađalo se i o tome da je tim ispadom želio sprijećiti Lovrenovo svjedočenje.

> Više o tome na: Mamić poludio na odvjetnike: Gubite se! Sam ću se braniti
 

 

Idi na 24sata

Komentari 250

  • rođo101 18.06.2017.

    tajni sastanak u restoranu koji je otvoren za ve ljude i vi imate snimke u posjedu:-)))) djte nemojte me nasmijavat.....

  • 18.06.2017.

    Jos jedan palac dole za igrace koji igraju za repku a podrzavaju mafiju, takvu repku ne zelimo.

  • Deprimirani 18.06.2017.

    Koji pokvarenjaci! Već ima i sina koji očito postaje isti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare