To je to što me zanima!

Suárez se vratio kući, Valcke mu poručuje da nađe liječnika

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Urugvajski reprezentativac Luis Suárez vratio se u kući nakon incidenta zbog kojeg je izbačen sa SP-a. Tajnik Fife Jérôme Valcke savjetovao mu je liječničku pomoć
Vidi originalni članak

Dan nakon objave jedne od najrigoroznijih kazni krovne svjetske nogometne organizacije u slučaju ugriza Luisa Suáreza, urugvajski reprezentativac vratio se u svoj dom u Montevideu gdje su ga dočekali brojni fotoreporteri i navijači.

Unatoč drastičnoj kazni od devet reprezentativnih službenih utakmica i četiri mjeseca zabrane bavljenja svim nogometnim aktivnostima, Suárez je bio raspoložen.

Izašao je na balkon kuće sa sinom u rukama i kćeri te je pozdravio skupinu podržavatelja koja ga je pozdravila burnim pljeskom.

Valcke i FIFPro: Neka potraži liječničku pomoć

Danas se po pitanju slučaja urugvajske zvijezde oglasio tajnik Fife Jérôme Valcke koji smatra da nogometašu nije dovoljna samo zabrana nogometnih aktivnosti.

- Trebao bi potražiti liječničku pomoć. Ovo je definitivno krivo. Prvi put kad to napravite, to je prekršaj. Više od toga to onda nije. Zato ova sankcija mora biti primjer - izjavio je Francuz.

Slično stajalište dijeli i svjetska udruga nogometaša FIFPro.

- Fokus bi trebao biti na rehabilitaciji i ozbiljnoj pomoći igraču. To bi trebao biti dio svake kazne - stoji u priopćenju u kojem dodaju i kako kazna od devet utakmica i četiri mjeseca "mora biti istaknuta jer izravno krši njegovo pravo na rad".

Uz Suáreza su stali sam Giorgio Chiellini, čovjek kojega je Urugvajac ugrizao, te argentinska nogometna legenda Maradona i brazilski napadač Fred.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • kurcubic 28.06.2014.

    ma dajte ljudi ,to je prekrsaj kao i svi drugi ,kaznili su ga previse ,nije da opravdavam njegov potez ,al mislim da se nekim celnicima fife ne svidja napadac i kljucna karika urugvaja ,da brazil ne dobije mozda po usima ,eto nereda i rata u drzavi ,brazil mora pobjediti i osvojiti ovaj naslov

  • marijaterezija2 28.06.2014.

    Opet se slažem sa savjetom

  • WOMANIZER 28.06.2014.

    nek si kupi brnjicu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare