Obavijesti

Sport

Komentari 53

Maradona i Fred podržali Luisa Suareza: Nije zaslužio kaznu

Maradona i Fred podržali Luisa Suareza: Nije zaslužio kaznu
2

Diego Maradona je na jednoj televizijskoj emisiji gostovao u bijeloj majici s crnim natpisom ''Luisito, estamos con vos'', u prijevodu ''Luisito, mi smo s tobom''...

VIDEO

Potez Luisa Suareza koji je na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 'ostvario svoj treći ugriz karijere' Fifa je kaznila s devet utakmica zabrane nastupa za urugvajsku reprezentaciju te četiri mjeseca zabrane za sva natjecanja. Ljubitelji nogometa diljem svijeta zgroženi su ispadima odličnog nogometaša kojem očito 'fali daska u glavi'. Mnogi se slažu kako je kazna Fife još i blaga s obzirom da Suarez nikako ne želi učiti iz prošlosti, no ima i onih koji razmišljaju potpuno suprotno.

Jedan od takvih je i jedan od najvećih nogometaša svih vremena, Argentinac Diego Maradona , koji je na jednoj televizijskoj emisiji gostovao u bijeloj majici s crnim natpisom 'Luisito, estamos con vos', uz prijevodu 'Luisito, mi smo s tobom', ili u dosta slobodnijem prijevodu 'Svi smo mi Luis Suarez'.

Suarez je 2011. u dresu Liverpoola bio upleten u veliki rasistički skandal s igračem Manchester Uniteda, Patriceom Evrom , a i tada su njegovi suigrači na utakmici protiv Wigana izašli u majicama s porukom podrške Urugvajcu.

Divljački ugriz u rame Talijana Giorgija Chiellinija na utakmici Urugvaja i Italije, sudac nije vidio, ali kamere jesu. Budući da je to Urugvajcu već treći put u karijeri, Fifa se odlučila na žestoku kaznu .

Međutim, s takvom kaznom ne slaže se niti napadač brazilske reprezentacije, Fred , koji misli da je Suarez zaslužio još igrati na SP-u te da kazna nije u redu jer bi mu mogla uništiti život.

- Nedvojbeno je kako je napravio pogrešku, ali i on je ljudsko biće, a igrači su na terenu jako nervozni i pod pritiskom gdje se svatko bori za prostor. Mislim da je kazna preteška, to je moj pogled. Veliki broj ljudi s kojima sam pričao misli kako je kazna poštena, no ja mislim da nije jer bi mogla završiti igračev život. Kazna od devet utakmica i četiri mjeseca je jednostavno prevelika, a ja bi htio vidjeti Luisa Suareza da još igra na SP- u u Brazilu - rekao je Fred.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika

UŽIVO Lokomotiva - Rijeka 1-0: Mudražija opet zabio, u Kranjči se zaorilo "Dinamo, Dinamo"
SUSRET 32. KOLA HNL-A

UŽIVO Lokomotiva - Rijeka 1-0: Mudražija opet zabio, u Kranjči se zaorilo "Dinamo, Dinamo"

Lokomotiva cijelu sezonu igra sjajan nogomet i Rijeku čeka jako težak zadatak vratiti se na vrh HNL-a. Pogotovo jer se momčad Silvija Čabraje bori s Osijekom za jedino preostalo mjesto koje vodi u Europu
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige