To je to što me zanima!

Tajnik nogometnih sudaca BiH propjevao: Kriv sam za 'VAR'

Nakon uhićenja i optužbi za namještanje utakmica i druga kaznena djela u bosanskohercegovačkom nogometu, tajnik komisije za suce i suđenje NS BiH, Salem Prolić, priznao je krivnju
Vidi originalni članak

Tajnik Povjerenstva za suce i suđenje Nogometnog saveza BiH Salem Prolić priznao je krivicu nakon što su ga službenici SIPA-e uhitili u akciji "VAR" i optužili za tri kaznena djela.  

Nekadašnji sudac Salem Prolić je istražiteljima priznao djela za koja ga se tereti te pristao na suradnju sa Tužiteljstvom BiH, prenose tamošnji mediji. Prolić se tereti za tri kaznena djela:  organizirani  kriminal, primanje mita i drugih oblika koristi te zloupotrebu položaja. 

DONIJET ĆE ODLUKE U BiH komentirali aferu 'VAR': Nemamo potpune informacije

On je jedan od 12 uhićenika u akciji "VAR" koja je provedena u ponedjeljak u. Prolić je nakon kriminalističke obrade pušten na slobodu, kao i još šest osoba, a ostaje vidjeti hoće li ga, kada i kako Savez suspendirati budući da je najavio suradnju s istražiteljima, ali se Prolić pojavio u prostorijama NS-a BiH.

AKCIJA "VAR" Priveli su suce i delegate u BiH zbog optužbi za namještanje...

Nastavlja se istraga ovog slučaja, a od 12 do sada uhićenih osoba, pet će završiti u 30-dnevnom pritvoru zbog mogućeg utjecaja na svjedoke. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • solocontratutti 13.11.2019.

    Ne razumijem ovu reklamu lidla koja pokriva dobar dio članka.Čemu članak i portal ako ne mozeš pročitati.Najbolje da stavite samo reklame jer ovo postaje presmijesno.

  • nottonightjosephine 13.11.2019.

    Kao da je to nesto novo. Sve se utakmice namjestaju, pocev od lige petice, a poradi optimalnog profita kladionica(citaj nogometne burze). Unaprijed se zna tko ce biti prvak i tko ce ispasti. Pitanje je samo tko i kada ce biti optuzen a tko ne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare