To je to što me zanima!

Tako je, dečki! Hrvati pobijedili Luksemburžane pa Crnu Goru!

Gelo i Šporčić dominatno su pobijedili prvi susret s 3-0, no za dramu su se pobrinuli Luksemburžani, koji su već nakon 42 minute uzvrata imali 2-0. No, nakon uzvrata prošli smo dalje i sad čekamo idućeg protivnika
Vidi originalni članak

Bila je to borba do posljednjeg trenutka, ali naši gameri Marko Gelo i Andrej Šporčić uspjeli su savladati tvrde Luksemburžane na eEuru 2020 u dvije utakmice 5-3 (3-0, 2-3), a potom su nakon drame jedanaesteraca svladali i Crnu Goru! Igrali su čak deset serija penala... Sad slijedi četvrtfinale!

POGLEDAJTE VIDEO: Dobili smo Luksemburg

Gelo i Šporčić dominatno su pobijedili prvi susret s 3-0, no za dramu su se pobrinuli Luksemburžani, koji su već nakon 42 minute uzvrata imali 2-0. Ubrzo smo uspjeli smanjiti rezultat, no Luksemburg je ponovno poveo (3-1; 4-3 ukupno u tim trenucima) i skoro pola sata napadao za 4-4.

No u posljednjim sekundama susreta Gelo i Šporčić uspjeli su povezati akciju, zabili su za 3-2 i priči je bio kraj.

Hrvatsku na prvom Uefinom natjecanju za e-nogometne reprezentacije predstavljaju kapetan Marko Gelo i njegov suigrač Andrej Šporčić. Dvojac je Hrvatsku uspješno predstavljao u kvalifikacijama za završni turnir te je kroz doigravanje izborio mjesto među 16 najboljih e-nogometnih reprezentacija u Europi.

Nastup na završnom turniru Andrej i Marko započeo je utakmicom protiv Nizozemske, koja je krenula odigrati 23. svibnja u 14 sati, a eVatreni dva put su remizirali da bi potom izgubili u trećoj utakmici.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • magicmushrooms 24.05.2020.

    Ubili ih Francuzi sramota zesca!!!!

  • 24.05.2020.

    Oće bit doček na trgu?

  • bili_os 23.05.2020.

    Kakvi cipap.

Komentiraj...
Vidi sve komentare