To je to što me zanima!

Tako malo treba za sreću: Mali Bradley opet je oduševio naciju

Boluje od neizlječive bolesti, ali Bradley Lowery ne prestaje se boriti i pokazivati svoju privrženost najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu. U nedjelju su ga nagradili gledatelji na Wembleyju
Vidi originalni članak

Bradley Lowery vatreni je navijač Sunderlanda, a najdraži mu je igrač Jermain Defoe. Za malenog petogodišnjaka, koji boluje od neuroblastoma, neizlječive bolesti, bio je poseban privilegij istrčati u pratnji uoči utakmice Engleske protiv Litve (2-0).

Joe Hart kapetan je "gordog albiona", no posudio je kapetansku traku Defoeu kako bi prvi izašao na travnjak Wembleyja u pratnji malenog Bradleyja. Publika je, dakako, reagirala glasnim ovacijama pa je Bradley morao prekriti uši.

 

Bradley se povezao s Defoeom nakon utakmice Sunderlanda protiv Chelseaja, kada ga je ispratio s terena, a ovaj mu se odužio posjetom u bolnici. Osim toga, bio je u pratnji i na utakmici Evertona protiv Chelseaja.

Bio je to posebno emotivan dan za navijače engleske reprezentacije. Osim posjeta Bradleyja Loweryja, održali su minutu šutnje za žrtve terorističkog napada u srijedu, kao i za bivšeg izbornika Grahama Taylora koji je preminuo u siječnju.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • boky89 27.03.2017.

    Ova je stvarno lijepo za vidjeti...Bravo za Harta i Defoa..A malom andelu želim da se oporavi i jednog dana zaigra on nekome uljepša život..

  • ChelseaTrueBlue 26.03.2017.

    Mali je legenda!!! Nadam se i molim za njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare