To je to što me zanima!

Tako se to radi, majstore: Ivo Karlović preokretom do meča

Hrvatski tenisač gubio je 5-1 u zadnjem setu nakon 7-6 (6) i 4-6, ali je uspio doći do pobjede. BiH tenisač Damir Džumhur je dva puta servirao za meč, ali doktor Ivo je uspio izdržati sve napade
Vidi originalni članak

Ivo Karlović napravio je veliki preokret u zadnjem setu ATP turnira u Beču i slavio protiv bosanskohercegovačkog tenisača Damira Džumhura 7-6 (6), 4-6, 7-6 (5) nakon dva sata i sedam minuta čime je ušao u četvrtfinale.

Iako je mladi Džumhur dva puta servirao za meč Karlović je uspio stići njegovu prednost i pobijediti. Džumhur čak nije uspio doći ni do meč lopte. Odluka o pobjedniku je pala u tiebreaku nakon što je Div sa Šalate s dva mini breaka stvorio prednost 5-2 i zatim iskoristio treću meč loptu.

Najbolji server svijeta imao je 33 asa i 77 posto poena na prvom servisu što je bilo dovoljno za pobjedu nad Džumhurom u njihovu prvom međusobnom susretu. Karlović je ušao u svoje treće uzastopno četvrtfinale u Beču. Nikad nije prošao dalje, ali i to bi se moglo promijeniti u trenutku kada Karlović igra najbolji tenis karijere. U 38. godini života.

Protivnik će mu u četvrtfinalu biti bolji iz susreta Rusa Karena Hačanova i Gruzijca Nikoloza Basilašvilija.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • blokirani_lovac 27.10.2016.

    Ako ovo nema veze sa kladionicama, onda sam ja Mick Jagger.

  • danec 27.10.2016.

    One and only, naš jedini ivo kralj dominacije

  • CelaviOsvetnik 26.10.2016.

    Ovo je namjesteno jer je bila 120 kvota na ivu kad je gubio 5-1.

Komentiraj...
Vidi sve komentare