To je to što me zanima!

Tako se to radi: Preskočio je protivnika za leteći touchdown

Scena utakmice dogodila se u trećoj minuti posljednje četvrtine kada je wide-receiver Keenan Allen postigao drugi touchdown gostiju. Uhvatio je Riversovo dodavanje od 36 yardi i uz liniju efektno preskočio protivnika
Vidi originalni članak

Nakon dva gostujuća poraza Denver Broncosi na svom su terenu dobili četvrtu utakmicu sezone. S 23-20 pobijedili su Chargerse i to field goalom McManusa s istekom vremena jer je Hayward na Suttonu napravio obrambeni pass interference.

- Mislio sam da je bio napadački - u krivu je bio trener Chargersa Anthony Lynn.

Broncosi su u prvoj četvrtini postigli dva touchdowna, vodili 14-0, ali Chargersi su malo po malo grickali prednost i 14 sekundi prije kraja izjednačili na 20-20.

Kraj smo već opisali, no scena utakmice dogodila se u trećoj minuti posljednje četvrtine kada je wide-receiver Keenan Allen postigao drugi touchdown gostiju. Uhvatio je Riversovo dodavanje od 36 yardi i uz liniju efektno preskočio protivnika.

Iznenađenje večeri napravili su Miami Dolphinsi koji su srušili Philadelphia Eaglese uz briljantan potez u drugoj četvrtini kada su umjesto field goala Haack i Sanders "izmislili" touchdown. 

Drugu utakmicu sezone izgubili su Patriotsi, nakon Baltimorea osladili su se i Texansi.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Simpson_3 02.12.2019.

    Odlican video hvala na prikazu

  • 02.12.2019.

    navijam za cowboyse ali tu su negdje u sredini dolphinsi su godinama loši

  • 02.12.2019.

    ni blizu Al Bundyu i njegovih 4 touchdowna u utakmici

Komentiraj...
Vidi sve komentare