To je to što me zanima!

Tako to rade istinski sportaši: Barcelona se naklonila Realu

Odmah nakon pobjede u finalu Lige prvaka Barcelona je na svom Twitter profilu čestitala Realu na naslovu. Isto je napravio i poraženi talijanski gigant Juventus
Vidi originalni članak

I dok su katalonski mediji otvoreno navijali za Juventus u finalu Lige prvaka, Barcelona je nakon utakmice pokazala istinsko lice sportaša i čestitala Realu na osvojenom naslovu.

'Čestitamo Real Madridu na naslovu u Cardiffu', piše na Barceloninu službenom Twitter profilu.

Nije tajna da se Real i Barca, njihovi navijači i igrače ne vole, no Barcelonin potez nakon utakmice dokaz je da su prije svega sportaši. Ne treba sumnjati da je ljudima u klubu bilo izuzetno teško poslati čestiku omraženom suparniku, no isto tako ovim potezom prikupili su još ponekog simpatizera jer upravo je to način kako se svi u sportskoj obitelji trebaju ponašati.

Poruku je poslao i Juventus i pokazao se kao velik klub i u porazu.

'Čestitamo Realu na sjajnoj utakmici i osvajanju Lige prvaka', stoji na Juventusovu Twitteru.

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • obama terorist 04.06.2017.

    Marko i Piquet su isto cestitali,cak su i navijali za Real😂😂😜

  • đuro kojotovski 04.06.2017.

    ne vidim zašto ne bi čestitali nekome na uspjehu.. pa svatko bi volio da mu se čestita na uspjehu, a kad to naprave najveći konkurenti onda je to samo dokaz da je uistinu ostvaren veliki uspjeh..

  • meanmotherfucker 04.06.2017.

    Real je osvojio 3x ligu prvaka u zadnje 4 god. Ali nikad nisu uspjeli Barcelonu izbaciti. Uvijek je netko drugi napravio lavovski dio posla izbacivsi Barcu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare