To je to što me zanima!

Talentirani Gvardiol potpisao je novi ugovor s GNK Dinamo...

Iznimno sam sretan i ponosan na ukazano povjerenje i na činjenicu da me klub vidi u svojim planovima. Još kao dječak sam pred sebe stavio cilj da ostavim traga u Dinamu, rekao je Gvardiol
Vidi originalni članak

Jedan od najtalentiranijih igrača svoje generacije Joško Gvardiol danas je potpisao novi ugovor s GNK Dinamo. Nije poznato na koliko je potpisao.

Joško je rođen u siječnju 2002., igra na poziciji stopera, a u Maksimir je stigao sa samo osam godina, i to iz zagrebačkog kluba NK Trešnjevka. O kakvom potencijalu se radi najbolje sugerira činjenica da je kao kadet nastupao za juniorsku momčad GNK Dinamo u ovogodišnjoj UEFA juniorskoj Ligi prvaka.

- Iznimno sam sretan i ponosan na ukazano povjerenje i na činjenicu da me klub vidi u svojim planovima. Još kao dječak sam pred sebe stavio cilj da ostavim traga u Dinamu i mislim da je ovaj potpis ugovora još jedan dokaz da sam na dobrom putu – rekao je Joško Gvardiol.

Svoje zadovoljstvo potpisom ugovora s Gvardiolom nije krio niti sportski direktor Marijan Vlak.

- Ovo je najbolje moguće rješenje za klub i za Joška. Pomno pratimo njegov razvoj i nemam niti malo sumnje kako će Joško ostvariti svoje snove i ambicije u Dinamu na opće zadovoljstvo svih nas u klubu kao i naših navijača – rekao je Marijan Vlak po potpisu ugovora.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • kkoprivn 27.04.2019.

    since28101950 Samo ti seri i dalje, samo dalje od svetinje s tri zvjezdice iznad grba.

  • since28101950 26.04.2019.

    je li ovo gnkkriminalni.hr ili 24sata.hr?

  • mihic82 25.04.2019.

    Tko nije procitao Gvardiola, taj laze. Gledao decka uzivo ima ono nesto samo neka radi

Komentiraj...
Vidi sve komentare