To je to što me zanima!

Talijana koji je sudio utakmicu Hrvatske i Argentine proglasili su najboljim sucem na svijetu

Ne volim pričati o sucima, ali ovaj je jedan od najgorih. Ne pamtim ga po dobrom. Za mene to nije bio penal, a to nas je ubilo, prokomentirao je u polufinalu Svjetskog prvenstva Modrić danas najboljeg svjetskog suca
Vidi originalni članak

Još uvijek je u mislima polufinale Svjetskog prvenstva u Katru gdje je Argentina s 3-0 bila bolja od Hrvatske. Sve je krenulo u 32. minuti kad se Julian Alvarez zabio u Dominika Livakovića, a Talijan Daniele Orsato pokazao na bijelu točku. 

TAJNA PENALA Ibanez za 24sata: Orsato mi je rekao kako ga VAR uopće nije ni zvao zbog penala za Argentinu!

Ništa mu nije javio ni Massimiliano Irrati koji je bio u VAR sobi, a tu je krenuo 'početak kraja' za 'vatrene' korak prije finala Mundijala. Bio je to dvojbeni penal, slušali smo mnoga različita stajališta, ali ono što je za Hrvatsku bilo bitno, tad su se izabranici Zlatka Dalića našli u rezultatskom zaostatku.

- Ne volim pričati o sucima, ali ovaj je jedan od najgorih. Ne pamtim ga po dobrom. Za mene to nije bio penal, a to nas je ubilo - rekao je kapetan 'vatrenih' Luka Modrić nakon utakmice.

A upravo je Orsato dobio nagradu za najboljeg suca na svijetu 'Giulio Camapanati'. Istu je tu nagradu prije četiri godine dobio sudac finala Svjetskog prvenstva u kojemu je Hrvatska izgubila od Francuske (4-2), Argentinac Nestor Pitana.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • Nepopraljivo 29.12.2022.

    Toliko je najbolji koliko je FIFA poštena

  • Ivo Krcmar 29.12.2022.

    Puno vas boli sto je Hrvatska opet medju 4 najbolje u svijetu .

  • landoflunatics 28.12.2022.

    Ma nije valjda? Ja sam nakon utakmice govorio kako smo zasluženo ispali jer smo odigrali lošu utakmicu, ali sad kada gledam koliko su sve tjerali na mlin Argentini cijelo prvenstvo pomislim da je to sve bilo dogovoreno, da smo mi imali pola toh odluka na svoju stranu koliko je imala Argentina i mi bi bili prvaci svijeta i 2018 i 2022.

Komentiraj...
Vidi sve komentare