To je to što me zanima!

Talijani hvale: Super Atalanta, još ima života u njenoj galaksiji

Gazetta dello Sport kritizirala je Marija Pašalića prozvavši ga "flopom", Corriere priča o čaroliji Atalante, Rai o srčanoj izvedbi talijanske momčadi, a svi ističu povijesnu pobjedu
Vidi originalni članak

Talijanski mediji uglavnom su se bavili pobjedom Juventusa nad Atléticom 1-0 u Torinu, ali prostor je dobila i predstava Atalante protiv Dinama u Milanu (2-0).

"Atalanta, prva povijesna pobjeda u Ligi prvaka! Muriel i Papu učinili su ulazak u osminu finala mogućim", napisao je najpoznatiji talijanski sportski list La Gazzetta dello Sport i dodao kako su Talijani naučili lekciju iz prve utakmice.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nahvalio je taj list Papua Gómeza, a kritizirao Marija Pašalića prozavši ga "flopom" koji je propustio previše dobrih prilika kod 0-0, što se Atalanti moglo obiti o glavu.

"Super Atalanta, 2-0 protiv Dinama: povijesna pobjeda u Ligi prvaka", kaže Corriere dello Sport i nastavlja:

"Gasperinijeva formacija preplavjela je hrvatsku momčad u petom kolu zahvaljujući mirnoći Muriela i čaroliji Gómeza. Još se može nadati drugoj fazi Lige prvaka".

DINO PERIĆ: 'Ljudi su nas ubili, a vjerojatno je još gore izgledalo s tribina'

Javni radiotelevizijski servis Rai kaže kako su "svjetla upaljena na San Siru".

"Zato je zaslužna majstorska, srčana i kvalitetna izvedba protiv Dinama. Atalanta je pobijedila i osatje joj nada", kažu u Raiju.

KAKO SU IGRALI Petković i Olmo u potpunosti odsječeni, Livi siguran na golu

"Još ima života u Atalantinoj galaksiji. Nije ta pobjeda samo revanš za užasnu prvu utakmicu, već 'božici' drži nadu u mjesto u drugom krugu zahvaljujući remiju Manchester Cityja i Šahtara", izvještava La Stampa.

"Muriel i Gomez potpisali su povijesnu pobjedu za igrače iz Bergama. Atalanta je još živa, mora se nadati pobjedi protiv Šahtara i da Bjeličina momčad neće pobijediti City", piše La Repubblica.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 27.11.2019.

    Ukupan rezultat je 4:2 za Dinamo 💙

  • 27.11.2019.

    Jeli to onaj Europski Dinamo? prije polaska u Italiju su svi od Bjelice pa do zadnjeg navijaća laprdali kako će pobjediti , kako su apsolutni favoriti i sve naj,a danas su se valjda otrijeznili i spustili na zemlju i vide gdje im je realnost, zadnje mjesto na tablici u ovoj skupini, sad dolazi u Zagreb Manć. Siti i misle se na njemu vaditi, iako će oni i doći sa drugom ekipom i ta druga je prjaka za ovaj slabašni dinamo.

  • bili_os 27.11.2019.

    Hvala Atalanta,jos dugo necu moci zaspati od srece i od veceras sam vas vjerni navijac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare