To je to što me zanima!

Talijani kreću s Cassanom i Pazzinijem u vrhu protiv Srbije

Pazzinija sam izabrao jer mi se za ovu utakmicu, zbog svojih kretnji, čini prikladnijim. Od Cassana želim više, ovo je njegov stadion, kaže Prandelli
Vidi originalni članak

Nakon što je kod Sjeverne Irske talijanska nogometna reprezentacija odigrala 0-0 njen se izbornik Cesare Prandelli odlučio zamijeniti dio startne postave za sraz protiv srpske reprezentacije. Riječ je o utakmici 4. kola kvalifikacijske skupine C za odlazak na Europsko prvenstvo koja se igra u utorak na Luigi Ferraris stadionu u Genoi.

- Moram priznati da nisam namjeravao koristiti se dvama napadačima i Antoniom Cassanom iza njih, a i to što smo zbog ozljede ostali bez De Rossija promijenilo je moje planove. Budući da nemam njegovog klona morao sam promijeniti sustav igre - kazao je Prandelli koji će 4-3-3 iz Belfasta pretvoriti u 4-4-2 s isturenima Cassanom i Giampaolom Pazzinijem.

- Pazzinija sam izabrao jer mi se za ovu utakmicu, zbog svojih kretnji, čini prikladnijim. Od Cassana očekujem više, ali ne samo od njega već od svih pa tako i sebe samoga. Ovo je njegov stadion, uvjeren sam da će nas navijača pogurati. 

Očekuje se da Italija istrči u sljedećem sastavu: Viviano - Zambrotta, Bonucci, Chiellini, Criscito - Mauri, Palombo, Pirlo, Marchisio - Cassano, Pazzini.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare