To je to što me zanima!

Talijani: Mandžo odlazi u Kinu, nude mu 20 mil. eura godišnje

Iako je i ove sezone pokazao koliko znači momčadi Juventusa, čini se da je era Marija Mandžukića u "staroj dami" gotova. Prema pisanju talijanskih medija, Mandžo je dobio tri pozamašne ponude iz Kine...
Vidi originalni članak

Mjesecima se već nagađa kako je Mario Mandžukić na izlaznim vratima "stare dame", a čini se kako će do rastanka doći na kraju sezone, pišu talijanski mediji.

Prema Rai sportu, njegov odlazak je siguran.

- Odlazak hrvatskog napadača na kraju sezone je gotova stvar!. Čak i to što je kod trenera Allegrija bio jedan od ključnih igrača neće ništa promijeniti - piše Rai.

Prema pisanjima medija, Mandžukić je dobio nevjerojatne ponude od kineskih klubova, koji mu nude čak 20 milijuna eura po sezoni! No, ni Juventus neće ostati praznih ruku. Hrvatskog napadača ugovor s Juveom veže do 2020. godine, što znači da će potencijalni kupci morati platiti odštetu. Mandžukić prema Transfermarktu vrijedi 20 milijuna eura, za koliko ga je Juve i doveo iz Atletico Madrida.

No, ako prihvati ovu monstruoznu plaću i ode u Kinu, Mandžukić bi se s 31 godinom oprostio od igranja vrhunskog nogometa, kakav je u Europi.

No, prema engleskim medijima, i vodstvo Tottenhama je izrazilo interes za njegovim dovođenjem. Tottenhamu se apetit povećao, i željeli bi već sljedeće sezone ozbiljnije konkurirati za osvajanje Premier lige, a Mandžukić bi im s svojom borbenošću, iskustvom i srčanošću sigurno bio velika pomoć na tome cilju.

Hrvatski reprezentativac se u redovima Juventusa nalazi od 2015. godine te je u tri sezone postigao 32 gola. U dresu "stare dame" osvojio je dva naslova prvaka i u lovu je na ovogodišnji, jedan talijanski kup i dva puta je sudjelovao u finalu Lige prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • ninorasic 04.05.2018.

    Idi po pare dok mozes pusti price dovoljno si se naosvajao... Neces vise za repku igrati nakon ovog prvenstva... Idi uzmi sve pare sto mozes i vrati se u dinamo zadnju sezonu osvoji naslov jos jednom i Cao momci

  • sportas03 27.04.2018.

    Meni se čini da neće on u kinu!Više ga vidim u USA!Bio bi ubojiti tandem recimo sa Ibrom u LA Galaxy-u 🤪😉

  • mentalist1 27.04.2018.

    Igrac za velike utakmice,stvarno je mandzo igracina i najbolji kad je najpotrebnije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare