To je to što me zanima!

Talijani: Marko Pjaca se na kraju sezone vraća u Juventus

Torino, u kojem je Pjaca na posudbi, vodi hrvatski strateg Ivan Jurić. Pjaca je ove sezone za 'bikove' odigrao 21 utakmicu u Serie A uz tri gola. Na terenu je proveo ukupno 1011 minuta. Imao je problema s ozljedama
Vidi originalni članak

Hrvatski krilni napadač Marko Pjaca (26) trebao bi se vratit ovoga ljeta u Juventus prenose talijanski mediji, među kojima je najugledniji Tuttosport.

POGLEDAJTE VIDEO: Svadba Marka Pjace

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

SLAVLJE VERONE Tudor srušio Atalantu, Roma u 91. minuti do boda u Napulju S INTEROM ZA NASLOV Juventus ostao u igri za trofej: Srušio Fiorentinu za finale Kupa

Torino vodi hrvatski strateg Ivan Jurić. Pjaca je ove sezone za 'bikove' odigrao 21 utakmicu u Serie A uz tri gola. Na terenu je proveo ukupno 1011 minuta. Imao je problema s ozljedama. 

Pjaca prema Transfermarktu vrijedi četiri milijuna eura, a do sad je bio na posudbama u Schalke 04, potom u Fiorentini, Anderlechtu, Genoi. 

Talijani javljaju da će se Pjaca na ljeto vratiti u Juventus, a 'stara dama' spremna ga je poslati na novu posudbu ili prodati. Podsjetimo, nekadašnji hrvatski reprezentativac u Juve je došao iz Dinama za 29,4 milijuna eura (prema Transfermarktu).

PRATILA GA POLICIJA VIDEO Mourinho odao počast Maradoni u centru Napulja i naišao na domaće navijače PIŠU NIJEMCI Kako 115 mil. eura ode u vjetar: Lukaku napušta Chelsea nakon samo jedne odigrane sezone?

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S WRC ZVIJEZDOM ADRIENOM FOURMAUXOM

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • gnojna družina 22.04.2022.

    Dinamo ce ga vratit garant. Mark my words

  • Pembrolizumab 22.04.2022.

    Tron napadaju Perišić Brozović Rebić a nikakav Vlahović

  • 22.04.2022.

    Neprežaljena igračina. Marko, sretno gdje god da je slijedeća stanica. Nemam ništa protiv da to bude Dinamo. 😉

Komentiraj...
Vidi sve komentare