To je to što me zanima!

Talijani nahvalili Rebića: Mudar je, a igra mu je festival lakoće

Rebić je bio lažna devetka, sposobna glumiti mudrost u igri kakvu imaju ofenzivni vezni igrači, napisali iz Gazzette dello Sport za hrvatskog reprezentativca
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić (27) u jučerašnjoj pobjedi Milana u Torinu (7-0) u 36. kolu Serie A, zabio je 'hat-trick' čime je došao do ukupno 11 golova ove sezone. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ante Rebić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gazzetta dello Sport nagradila je Rebića najboljom ocjenom od 8,5, a njegova momčad bodovno se izjednačila s Atalantom te se nalazi na trećem mjestu ljestvice Serie A sa 75 bodova.

"Rebić je bio lažna devetka, sposobna glumiti mudrost u igri kakvu imaju ofenzivni vezni igrači. Dok je Diaz ponovio igru protiv Juventusa, provlačeći se između redova s velikom lakoćom, Rebić je također sudjelovao u tom festivalu lakoće i to vrlo dobro, a onda je zabio i tri gola", rekli su iz Gazzette. 

POGLEDAJTE VIDEO: Torino - Milan 0-7

"Rossoneri" su u utakmici talijanskog prvenstva posljednji put pobijedili sa sedam golova razlike u lipnju 1959. godine kada su svladali Udinese (7-0), dok su sedam golova zadnji put zabili protiv Cremonesea 12. svibnja 1996. (7-1). U gostima nisu toliko zabili još duže, od listopada 1992. protiv Fiorentine (7-3).

Rebić je u Torinu odigrao 80 minuta, a nakon što je Hernandezu namjestio četvrti gol, zabio je peti, šesti i sedmi gol u samo 12 minuta.

Rebić je igrao od početka utakmice zamijenivši ozlijeđenog Zlatana Ibrahimovića, a nakon posljednjeg gola, umjesto Rebića ušao je Mario Mandžukić.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Konjak 0.5 14.05.2021.

    Hm budemo vidjeli zadnje kolo protiv Atalante 🙄🙄🙄

  • 13.05.2021.

    Pa jbt, i u ovakvoj utakmici ne ide Mandžu. Bez obzira što je ušao pred kraj. Šteta, sad mu je, protiv ovih, bila prilika otčepiti... 😕

  • Prokisla Maneštra 13.05.2021.

    Anteeee okani me se svega ti, puno si lip al nisi moj tip

Komentiraj...
Vidi sve komentare