To je to što me zanima!

Talijani najavljuju promjene u Milanu: Gazidis 'tjera' Bobana?

Zvone Boban je u nedavnom intervjuu za Gazettu rekao kako u Milanu postoje dvije strane, a taj je problem i dalje 'goruć'. Izvršni direktor Ivan Gazidis mogao bi se riješiti Bobana i Maldinija i dovesti 'svog igrača'
Vidi originalni članak

Kako prenosi talijanska Gazetta, a trening kampu Milana sve je mirno. 'Zatišje pred buru' rekli bi, jer je u tijeku 'tihi rat' između legendi Milana Paola Maldinija i Zvonimira Bobana sa izvršnim direktorom Ivanom Gazidisom koji bi ih se volio riješiti sljedeće sezone. 

- Najgore je što se ovaj destabilizirajući trenutak događa tijekom trenutka kada momčad napreduje i možete vidjeti naporan rad Stefana Piolija. Ne dati nam niti upozorenje je potez bez poštovanja i elegancije. To nije Milanov način, ili barem ne ono čega se mi sjećamo kao Milanov način.- rekao je Boban te se osvrnuo na moguće pomirenje:

RAZOČARANI HRVAT Boban: U Milanu postoje dvije strane! Ja u to nisam vjerovao

- Onako kako ja to vidim, jedinstvo je dijeljenje i poštovanje. Treba nam takav pristup. Pričali smo s Gazidisom i pothitno nam treba sastanak s vlasništvom kluba. Oni moraju biti jasni oko budžeta i oko svojih ciljeva. Iako smo skresali plaće i dalje ne znamo s koliko novca raspolažemo za ljeto. Napravili smo što je od nas traženo. U suštini, trebamo poštovati potrebe kluba i balansiranja financija dok vlasnici moraju poštovati to da ostave sportske rezultate onima koji predstavljaju povijest i vrijednosti velikog kluba.

Iako je Milan pod Bobanom i Maldinijem napredovao, postoji mogućnost da ih sljedeće sezone neće biti među 'rossonerima'. Problem je nastao kad je Gazidis pričao s Ralfom Rangnickom o mogućem preuzimanju momčadi kao trener, a ujedno i sportski direktor sljedeće sezone. Te razgovore vodio je bez znanja Maldinija i Bobana.

A sad se opet javio i Boban koji želi da mu se jasno kaže što se od njega očekuje ili će stvarno morati reći - doviđenja...

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 02.03.2020.

    Umislio da je veći od kluba kao i ovdje da je veći od repke! Oni kohi ga poznahu ne pričaju u superlativima o njegovoj obitelji.

  • 02.03.2020.

    Boban je ljigavac,lakom.

  • slavko11 01.03.2020.

    Jos Zvone fakultet zavrsio intelektualac od kada se love docepao.Bas me cudi da ce ga nogirati a tako je sposoban,samo treba to dokazati.Lako je kritike davati kad mu je stari pola Zagreba maznuo i love se nakrao.On odmah postao pametan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare