To je to što me zanima!

Talijani okreću leđa Džeki: Edin je igrač samo za male utakmice

U čemu je Džekin problem? U glavi ili kvaliteti? Protiv jednih je dominantan, a protiv drugih ne može ništa. Vjerojatno je u pitanju kombinacija tih dvaju faktora, zapitali su se Talijani.
Vidi originalni članak

Edin Džeko najbolji je strijelac jedne sezone u povijesti Rome s 33 gola u 42 utakmice koliko je odigrao ove sezone u dresu talijanskog kluba. Francesco Totti dosad je držao taj rekord, ali sada gleda u leđa bosanskom dijamantu. 

Zvuči zapanjujuće? I je, ali ako tome dodamo činjenicu da je od tih 33 zabio samo tri u važnim utakmicama, stvari se pomalo okreću protiv Džeke. 

Tako razmišljaju i novinari talijanske La Gazzette dello Sport koji su Džeku nazvali 'igračem za male utakmice'.

U čemu je Džekin problem? U glavi ili kvaliteti? Protiv jednih je dominantan, a protiv drugih ne može ništa. Vjerojatno je u pitanju kombinacija tih dvaju faktora - zapitali su se Talijani. 

Ovakvi komentari za bosanskohercegovačkog napadača stigli su poslije Romina ispadanja iz talijanskog kupa protiv Lazija. Lazio je u utorak poražen s 2-3, ali se plasirao u finale natjecanja zbog boljeg rezultata iz prve utakmice (2-0). 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Boki8 06.04.2017.

    Pa mozda se potrefilo tako ali za Manchester je davao vazno golove kao i za Wolzburg a i za svoju reprezentaciju.

  • It's kišing 06.04.2017.

    Zaboravili ste naglasit da je Džeko bosanac...i to u naslovu... Pljuj

  • danec 06.04.2017.

    Edin se nemora dokazivati, statistika sve govori. Wolfsburg prvak, on zabio pola golova, m citty dzeko donio naslov. Na listi strijelaca u seriji a na vrhu opet dijamant. Jebiga, statistika sve govori.

Komentiraj...
Vidi sve komentare