To je to što me zanima!

Talijani pišu: Pjaca je milijune odbio zbog Dinama. Senzacija

Jučer sve bilo dogovoreno između Juventusa, Sampdorije i Pjace, ali Marko je tad napravio salto i odbio 900 tisuća eura po sezoni nakon što ih je prvotno prihvatio s trogodišnjim ugovorom, pišu talijanski kolege
Vidi originalni članak

Nakon dogovora s Juventusom Sampdoria je pripremila svu potrebnu papirologiju i samo se čekao Pjacin dolazak u Genovu. No, javio je da odustaje i ostaje s mladom momčadi Juventusa, stoji u talijanskoj Gazetti nakon što Marko Pjaca (27) nije otišao iz 'stare dame'.

Opisuju to kao veliki obrat jer je navodno još 'jučer sve bilo dogovoreno između Juventusa, Sampdorije i Pjace, ali Marko je tad napravio salto i odbio 900 tisuća eura po sezoni nakon što ih je prvotno prihvatio s trogodišnjim ugovorom'. Doduše, prema nekim informacijama Dinamo nije stupio u kontakt s Pjacom niti se govorilo o ikakvoj ponudi pa je pitanje o čemu se zapravo radi.

Iz Dinama je otišao još 2014. godine za 29 milijuna eura prema Transfermarktu, a od tada je tražio mnogo prilika na posudbama. Nosio je dresove njemačkog Schalkea, talijanske Fiorentine, belgijskog Anderlechta, talijanske Genoe i Torina, a trebao je ostati u Serie A. No, navodno čeka ponudu iz Zagreba.

Bilo kako bilo, pitanje je kako bi Ante Čačić mogao smjestiti Pjacu kad već ima dosta problema s rotacijom u napadu, ali daleko od toga da bivši 'modri' ne bi bio pojačanje na Maksimiru. No, puno se tu pita i Juventus koji lovi posljednji vlak za prodaju bivšeg hrvatskog reprezentativca koji je u posljednjoj godini ugovora.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Hakan Šukur 22.07.2022.

    Marko ne vraćaj se čaći!!!! protiv portugala te stručnjak za tv stavio par minuta a bio si najbolji igrač repke...to nas je koštalo i ispadanja.Čaća odlazi!!!!!

  • 22.07.2022.

    Marko je igračina i pol ali je sklon ozljedama

  • Z.a.c 21.07.2022.

    Marko bi za Dinamo bio veliko pojacanje bez obzira na pehove i ozljede zadnjih godina. U dobrim je godinama i treba minute. Ako se vrati stigne se jos jednom prodat dobro. Win-win!

Komentiraj...
Vidi sve komentare