To je to što me zanima!

Talijani sigurni: Joao Felix iz Benfice može samo u - Juve!

Portugalac Jorge Mendes najbolji je menadžer na svijetu. Zastupa sunarodnjake C.Ronalda i J.Cancela iz Juventusa. I zvijezdu Dinamovog protivnika Benfice, mladog J.Felixa. Talijani tvrde: Felix će u Juventus
Vidi originalni članak

Juventus je prvak Italije i prije nego što Serie A počne. Jučer su Bianconeri kod kuće s drugom momčadi pobijedili Udinese 4:1. Cristiano Ronaldo je odmarao na klupi, a Joao Cancelo utakmicu gledao iz Cristianove lože torinskog Allianza.

Juventusovi Portugalci u agenciji su sunarodnjaka Jorgea Mendesa koji je početkom godine na glamuroznoj Međunarodnoj sportskoj konferenciji u Dubaiju proglašen najboljim sportskim menadžerom na planeti.

Portugalska veza

Mendes je jučer Juventus vs. Udinese gledao iz Cristianove lože zajedno s J.Cancelom, a izvori talijanskog medijskog diva Mediaset i portala Calciomercato pozivajući se na izvore bliske i C.Ronaldu i Bianconerima tvrde: Mendes u Torinu sigurno nije došao gledati Udinese nego zbog jedne od finalnih etapa velikog transfera - Joao Felix iz Benfice u Juventus.

Najveća zvijezda Dinamovog euro-protivnika Benfice procijenjena je na 120.000.000 €, sa tek 19 godina postao je glavna želja manchesterskih divova Uniteda i Cityja, ali Cristiano i Mendes portugalske su nogometne svetinje pored kojih ni Trafford, ni Etihad nemaju nikakve šanse.

Ne može preko Dinama

Talijani su sigurni: Joao Felix iz Benfice može samo u Juventus. Benfica nikako nije sigurna da, sve sa tim čudesnim Felixom, može proći Dinamo u Europskoj ligi. Nek' ih Modri u četvrtak izbace iz Europe jer i hrvatska računica već je danima jasna: ako 'Srećko' vrijedi 120 onda Olmo vrijedi barem 240 milijuna. Cca. dva Felixa...

Idi na 24sata

Komentari 30

  • eugen123 10.03.2019.

    Igrao sam ja nogomet prije par godina... takvih ko on bilo na izvoz, al šta ćeš oni igraju u Kutini ovaj u Benfici 😂😂😂😂

  • kontramrakukontrasili 10.03.2019.

    Ma samo plaćajte,danas se izgleda i dobra priča super prodaje.PSG je "sve kupio" a opet ništa u Europi.Ima nešto i u kemiji između igrača i trenera,zar ne??

  • 10.03.2019.

    Po prikazanim igrama protiv Dinama, Joao Felix iz Benfice može samo u -Hajduk! To je njegov rang.

Komentiraj...
Vidi sve komentare