To je to što me zanima!

Talijani su uvjereni: Igor Tudor bit će sljedeći trener Juventusa!

Igor Tudor je u Juventusu bio dio stručnog stožera Andree Pirla, ali čelnici 'stare dame' oduševljeni su njegovim rezultatima u Francuskoj i voljeli bi ga vidjeti na klupi talijanskog velikana...
Vidi originalni članak

Igor Tudor radi odličan posao na klupi Marseillea, a to nije promaknulo ni “njegovom” Juventusu. Prema pisanju talijanskog Tuttosporta, čelnici Juventusa voljeli bi sljedeće sezone vidjeti hrvatskog stručnjaka na klupi “stare dame”. U Torinu nisu previše zadovoljni rezultatima Massimiliana Allegrija, a osim Tudora kao potencijalni treneri spominju se Gasperini, De Zerbi, Conte i Zidane. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, Igor Tudor je u sezoni 2020/21. bio pomoćnik Andrei Pirlu u Juventusu, ali je napustio "staru damu" nakon što je legendarni talijanski nogometaš dobio otkaz. Sljedeće sezone hrvatski je stručnjak radio odličan posao u Veroni, a onda u srpnju 2022. godine stigao u Marseille. I tamo niže dobre rezultate.

BIVŠI TRENER HAJDUKA JE UVJEREN Tudor za 24sata: Imam osjećaj da Hajduk osvaja Ligu prvaka!

Marseille je trenutačno drugoplasirana momčad Ligue 1 s osam bodova zaostatka za vodećim PSG-om. Odličan uspjeh Tudor je napravio i u osmini finala Kupa u kojem je izbacio PSG (2-1), ali ga je u četvrtfinalu zaustavio drugoligaš Annecy.  

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 29.04.2023.

    Tudor je temperamenta i ima svoj stav, ako mu se da mogućnost da radi slobodno po svome, onda je vrlo dobar trener

  • fernandes11 28.04.2023.

    vrime je

  • jebač tvoje majke 28.04.2023.

    sumnjam da će dignut sidro na prvu ponudu i sa samo jednom sezonom u Marseillu

Komentiraj...
Vidi sve komentare