To je to što me zanima!

Talijani u velikom strahu od crnogorskih navijača

Nakon što su u Sofiji jedva izbjegnuti veliki neredi bugarskih i talijanskih navijača, talijanska javnost strahuje zbog utakmice Italija - Crna Gora
Vidi originalni članak

U subotnjoj utakmici između Bugarske i Italije u Sofiji umalo je došlo do velikih nereda kad je skupina talijanskih navijača koja simpatizira fašizam imala bliski susret s domaćim "tifosima". Bugarski su navijači pokušali probiti policijski kordon i napasti Talijane na tribini, a sve je spriječeno suzavcima i brzom policijskom reakcijom. Nakon što se situacija djelomično smirila skupina Bugara uspjela je navijačima iz Verone oteti transparent i talijansku zastavu, koje su na svom dijelu tribine zapalili. Utakmica je završila miroljubivim rezultatom 0-0, no oko travnjaka tenzije su bile iznimno visoke. Jedan policajac rekao je bugrskim medijima kako je strahovao da se situacija potpuno ne otme kontroli, no na sreću, u Sofiji je sve završilo bez težih izgreda.

TALIJANI STRAHUJU ZBOG NEMIRA U LECCEU
Nakon dramatičnih scena iz Sofije talijanski nogometni savez (FIGC) strahuje da bi do nereda moglo doći i u srijedu, kada u Italiji gostuje Crna Gora. Talijanska policija upozorava na moguće izgreda između navijača Leccea i onih iz velikog rivala Barija, a veliki problem su im crnogorski navijači, koji morskim putem pristižu na utakmicu. Talijanski mediji prenose kako će stotinjak crnogorskih navijača biti praćeno od strane policije, a svi potsjećaju na nemire u Podgorici u ponedjeljak. Kako trenutno stoje stvari, u Lecceu će u srijedu biti opsadno stanje.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 25sat 14.10.2008.

    zar će se crnogorci umarati da bi pravili nerede ?

  • mirni1 14.10.2008.

    ....kako će stotinjak crnogorskih navijača biti praćeno od strane policije..... čemu onda bombastičan naslov? i uz to me izbrišete?????

  • mirni1 14.10.2008.

    i opet glupi naslov. pa lijepo piše da će ih doći 100. čemu te bombastične gluposti???

Komentiraj...
Vidi sve komentare