To je to što me zanima!

Talijani zabrinuti za Halilovića: U Milanu će opet grijati klupu?

Prije nekoliko dana pojavila su se nagađanja da bi Alen Halilović, koji je prije tek nešto manje od dva mjeseca potpisao za Milan, mogao otići na posudbu u Španjolsku, ali Talijani ipak to negiraju
Vidi originalni članak

Talijanski Corriere dello Sport negirao je nagađanja o odlasku Alena Halilovića na posudbu u Španjolsku.

Podsjetimo, Alen je za talijanski Milan potpisao 3. srpnja, prije nepuna dva mjeseca. Proteklih se dana nagađalo da bi ga već mogli poslati na posudbu u Španjolsku, gdje su interes pokazali Espanyol i Girona, ali Talijani izvještavaju da do toga ipak neće doći.

No, s obzirom da se Halilović tijekom priprema nije uspio nametnuti treneru Gattusu, mnogi smatraju da bi za njega bilo bolje da je otišao. U suprotnom, čeka ga vrlo vjerojatno još jedna (minimalno) polusezona 'grijanja klupe'.

Ista sudbina pratila ga je i u Hamburgu, dok je u Sporting Gijónu i Las Palmasu ipak imao određenu minutažu. Talijani dodaju da bi ovu situaciju mogle promijeniti tek eventualne ozljede u momčadi ove jeseni.

VIDI OVO! KVIZ: Koliko će te biti bogati? 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • RobertC 26.08.2018.

    Čuj to, da zabrinuti hahah

  • MalikTintili 25.08.2018.

    A lijepo je rečeno da on nije nikakav "wonderkid", nego sasvim prosječan igrač. Poletio za parama,, ne dovoljno kvalitetan za igru u većim klubovima.

  • Hrvatina91 25.08.2018.

    A gdi on nije grijao klupu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare