To je to što me zanima!

Talijanka Kostner opet zlatna, revija pobjednika rasprodana

U konkurenciji klizača pobijedio je Španjolac Javier Fernandez ispred Francuza Amodioa i Čeha Brezina. Naslov kod klizačica opet je osvojila Carolina Kostner
Vidi originalni članak

Talijanka Carolina Kostner pred nekoliko tisuća gledatelja u zagrebačkom Domu sportova peti je put postala europska prvakinja. Iako je u kratkom programu bila druga, u slobodnom je bila odlična i slavila je ispred Ruskinja, 16-godišnjakinja Adeline Sotnikove i Elizavete Tuktamiševe. U konkurenciji klizača pobijedio je Španjolac Javier Fernandez ispred Francuza Amodioa i Čeha Brezina.

Danas je na rasporedu revija pobjednika (15 sati) uz glazbeni program, a organizatori kažu da je ostalo samo 200-tinjak ulaznica. Dakle, Dom sportova bit će pun!

Idi na 24sata

Komentari 4

  • casso 27.01.2013.

    KAROLINICA,SUPAČ SI MI!!!!!

  • chair37 27.01.2013.

    svidja mi se ova prva slika, predivno je izvela tu piruetu ;) da ne kenjkam vise, svaka cast talijanki, zaista je bila fantasticna... zao mi je samo sto je nasih predstavnika sve manje i manje.... a tako lijep sport... :)

  • emili 27.01.2013.

    Prekrasne su te klizačice, i volim gledati klizanje, samo da još Zagreb napuni dvoranu. Ajde ove godine i nekako je puna. Da je to nama u Osijeku, uvijek bi bila puna kao što napuni svki događaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare