To je to što me zanima!

Talijanska Megan Fox u društvu Chelseajeve zvijezde: Tragičar Intera ostao i bez djevojke...

Rumunjski golman Ionut Radu velikom greškom praktički je Interu onemogućio obranu titule i dopustio Milanu povratak na prvo mjestu. Ispao je svojevrsni tragičar sezone, a čini se da je ostao i bez djevojke...
Vidi originalni članak

Interov rezervni golman Ionut Radu (25) smatra se velikim tragičarom ove sezone nakon što je u susretu protiv Bologne stao ispred mreže umjesto iskusnog Samira Handanoviča. 

Debitirao je za Inter i napravio glupost koja ih je u konačnici koštala Scudetta. Kod rezultata 1-1 napravio je ogromnu pogrešku. Perišić je bacio loptu iz auta, a on neobjašnjivo promašio, odnosno pogurao loptu prema svom golu gdje je na crti Sansone imao lagan zadatak. 

Naime, nije to jedina drama rumunjskog golmana ove godine. Talijanski mediji ranije su pisali o njegovoj vezi s bivšom missicom Carolinom Stramare, a sudeći prema fotografijama koje su se pojavile u javnosti, Talijanka je ljubav pronašla u naručju drugog muškarca. 

Carolinu inače nazivaju talijanskom Megan Fox te je smatraju jednom od najljepših žena u Italiji. A sretnik je Chelseajeva zvijezda Marcos Alonso koji je pauzu od nogometnih terena odlučio provesti s grupom prijatelja na Pirenejskom poluotoku. 

Carolina je inače uspješan model, a na društvenim mrežama prati je više od 400.000 ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • eugen123 19.06.2022.

    Kako biti kao Thea Tesko 1. ne trebate znati ništa o sportu 2. u naslovu spomenite vezu između sportaša i neke ženske 3. pravite se da znate nešto o sportu tako što kopirate članak iz stranih medija hvala na čitanju

  • Pizdonjeros 18.06.2022.

    To bude najćešće tako .. jeftino a skupo !

  • Roby621 18.06.2022.

    Siguran sam da nezna ni caj skuhat 🤮🤮

Komentiraj...
Vidi sve komentare