To je to što me zanima!

Talijanske novine napale su trenera: Kova mu je kriv za sve

Pirlo odigra dobro? Kovačić je kriv. Lichsteiner zabije gol? Kovačić je kriv. Vezni red je premekan? Kovačić je kriv. Kamenovanje klupskog busa? Možda je i za to on kriv
Vidi originalni članak

Juventus je u nedjelju potpuno nadigrao Inter u derbiju, a trener Walter Mazzarri je za poraz neobjašnjivo okrivio Matea Kovačić. Talijanske novine Il Giornale danas su stale u obranu hrvatskog reprezentativca i "napale" Mazzarrija.

- Pirlo odigra dobro? Kovačić je kriv. Lichsteiner zabije gol? Kovačić je kriv. Vezni red je premekan? Kovačić je kriv. Kamenovanje klupskog autobusa? Možda je i za to Kovačić kriv - piše u tekstu.

Autor kaže kako je Mateov slučaj sličan Balotellijevu dok mu je trener bio Mourinho te kako su navijači iznimno nezadovoljni trenerom. Zamjeraju mu nekoliko stvari, a osim manjka momčadskog duha i loše obrane:

- Neshvatljivo je kako loše vodi mladiće, pogotovo Kovačića i Ranocchiju. Mateu stalno mijenja uloge i nije niti čudo da je zbunjen.

Žele ga Arsenal i Chelsea

SportsDirect News piše kako Arsenal i Chelsea pozorno prate napredak našeg igrača te kako su par puta slali skaute da gledaju kako igra. Nema sumnje kako bi napredovao pod Mourinhom, a pogotovo pod Wengerom za kojeg se zna da obožava mlade igrače.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • nerazzuro 05.02.2014.

    forzaaa kova.... forzaaa inter http://www.youtube.com/watch?v=laVZfpbfypI

  • Beton Bosne 04.02.2014.

    najjaci ste mi kad napistete mazzari kvazistrucnjak, on je stvorio napoli...cavanija lavezzija hasmika, maggia....sve njih ! FORZA MISTER MAZZARI... INTER PER SEMPRE !

  • matador 04.02.2014.

    Mali je totalna ZVIJER od igrača,tako da mi nije jasno,šta brije ovaj!!!???

Komentiraj...
Vidi sve komentare