To je to što me zanima!

Talijanske odbojkašice skinule gaćice i fotkale se u svlačionici

Iako igraju u nižoj ligi, na naslovnicama su završile nakon što je fotografija iz svlačionice izašla u javnost. Na njoj su samo u grudnjacima i štitnicima za koljena, dok intimne dijelove pokrivaju - loptama
Vidi originalni članak

- Idemo otvoriti šampanjac?

- Ma, to je dosadno, to svi rade.

- Hoćemo zapjevati? 

- Već viđeno.

- A da se skinemo?

- E, to bismo mogle!

Odbojkašice niželigaškog kluba USD Altair 1963 iz Vicenze ovako su proslavile ulazak u viši rang! Fotku su objavile na službenoj Facebook stranici kluba.

Iako igraju u nižoj ligi, na naslovnicama talijanskih portala završile su nakon što je njihova fotografija iz svlačionice izašla u javnost. Na njoj su samo u grudnjacima i štitnicima za koljena, dok intinme dijelove pokrivaju - loptama.

Što reći? Neka što prije uđu i u Serie C! 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • _Varešak_ 13.04.2017.

    Radi mene ne trebaju ih ni oblačiti.

  • volimpršut 13.04.2017.

    Puno lijepih cura na jednom mjestu...kako lijepo,ufff

  • LOLNeki 13.04.2017.

    I onda kada muškarci promatraju žene kao seksualni objekt onda će se kojekakve feministice žaliti. Pa iz dana u dan gledamo kako se sportašice skidaju, guze se na fotkama, ližu ¨sladolede˙˙ itd., čovjek bi pomislio da su kurve sve do jedne što ne bi napravile za malo medijske pažnje i po tome nisu nišra drugačije od raznih Soraja i Karabatićki. Ja sam mislio da su odbojkašice najzgodnije sportašice ali u ovom klubu sve nikakve.

Komentiraj...
Vidi sve komentare