To je to što me zanima!

Talijanski doktor spustio CR-u: 'Dobrodošao među virologe'

Cristiano nije bio u mogućnosti igrati utakmicu protiv Barcelone zbog pozitivnog testa na korona virus 24 sata prije utakmice, a jedan talijanski doktor odlučio mu je objasniti neke stvari
Vidi originalni članak

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo nije mogao igrati protiv Barcelone u Ligi prvaka jer je još uvijek pozitivan na korona virus, iako nema nikakvih simptoma. Ronaldo je koronu dobio još prije dva tjedna na okupljanju reprezentacije, a za pozitivan test saznao je nakon utakmice protiv Francuske.

POGLEDAJTE VIDEO: Cristiano i Georgina vježbaju u samoizolaciji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Slavni napadač Juventusa često objavljuje fotografije i snimke iz izolacije, prije utakmice protiv Barcelone objavio je novu fotografiju i u komentar napisao:

CRISTIANO PIŠE PA BRIŠE Ronaldo opet pozitivan i bijesan jer ne smije na Messija, psovao je testiranje pa obrisao objavu

- PCR test je sranje - Ronaldo je ubrzo obrisao komentar, ali pošto ima kolonu pratitelja na Instagramu određeni broj fanova ipak je vidio njegov komentar, a to su naravno i zabilježili.

Njegov komentar probudio je i oštre reakcije ljudi iz medicinske struke, a prozvao ga je talijanski liječnik.

- Dobrodošlica kolegi Cristianu Ronaldu u našu grupu virologa. Dobro ćeš nam doći u idućoj utakmici protiv oftalmologa - poručio mu je Roberto Burioni.

Ronaldo je jedan od brojnih nogometaša koji su se zarazili. No većih simptoma bolesti nema pa svakodnevno trenira kako bi ostao u vrhunskoj formi. Dosad je propustio dva uvodna kola Lige prvaka i dvije ligaške utakmice, a Juve je u te četiri utakmice upisao samo jednu pobjedu uz dva remija i poraz od Barce.

ŽIVOT S KORONOM Što radi CR7 u samoizolaciji? 'Ogulio' je glavu i uživa u suncu

Idi na 24sata

Komentari 6

  • crowal 29.10.2020.

    A što kaže za starog Billa G ?

  • Prcko__Vitaminčić 29.10.2020.

    meni ovaj poziv izgleda kao da se ovaj slaže sa Ronaldom....kao potvrda mišljenja većine virologa...znači ili se dotore osramotio svojim "spuštanjem" ili ovo prvo šta sam napisao...

  • 29.10.2020.

    E bas ga je to pogodilo mos mislit..

Komentiraj...
Vidi sve komentare