To je to što me zanima!

Talijanski igrači otkrili: Mučimo se s depresijom, a imamo love

Čak 29 igrača odgovorilo je kako je depresija problem među njima, a dvanestorica su odgovorila kako su osobno iskusili depresiju, u anonimnoj anketi Gazzette...
Vidi originalni članak

Anonimna anketa koju je Gazzetta dello Sport provela među 50 nogometaša talijanskog prvenstva između svibnja i rujna dala je iznenađujuće rezultate. Ako ste pomislili da uz milijune eura na bankovnom računu ne ide depresija, prevarili ste se. 

Čak 29 igrača odgovorilo je kako je depresija problem među njima, a dvanaestorica su odgovorila kako su osobno iskusili depresiju. Upitani su bili i o rasizmu, a 36 posto odgovorilo je kako su čuli rasističke komentare od suigrača. Dvojica od 50 ispitanih smatraju da je tamnoputim igračima teže ostvariti karijeru. Trojica su odgovorila kako su tijekom karijere igrali u istoj momčadi s nekim tko je bio deklarirani homoseksualac, a 34 posto njih smatra da bi gay igrači, ukoliko izađu javno sa svojom orijentacijom, bili drugačije tretirani i time si ugrozili karijeru. 

Igrači su bili ispitivani i o trenerima i igračima u Serie A, a dvije trećine njih smatra kako je Mario Balotelli među najprecjenjenijim igračima u ligi. Među trenerima, najdraži im je strateg Juventusa Antonio Conte te s njim želi raditi 32 posto igrača.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kog_briga 11.10.2013.

    kod nas su u depresiji jer nemaju love...

  • micek 23 11.10.2013.

    Donirajte lovu sirotinji,i riješite se depresije

  • Bule 0000 10.10.2013.

    daj ti meni milijun€ pa me pitaj jesam u depresiji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare