To je to što me zanima!

Talijanski mediji: Ronaldo opet fenomenalan, ali ne može sam

'Ovaj poraz baš boli. Budimo odmah jasni, Ajax je prošao zasluženo, bez prevelikog rizika u igri što stvari čini još gorima. Čak ni Cristiano Ronaldo nije bio dovoljan da se prođu Nizozemci', pišu talijanski mediji
Vidi originalni članak

U Italiji i Torinu još se ne stišavaju reakcije nakon šokantnog ispadanja Juventusa od Ajaxa (3-2). Talijanski mediji žestoko su opleli po Massimilianu Allegriju (51).

- Cristiano je zabio svoj klasični gol, ali bio je sam. Ogromno razočarenje. Presudila je i fizička domena Ajaxovih igrača, napose Matthijsa de Ligta (19), Ajaxova kapetana - zaključak je La Gazzette.

KAKVO RIVALSTVO Ronaldo ispao nakon čak 1434 dana! Messi: Bilo je hladno...

- Cristiano Ronaldo nije dovoljan. Njegov gol samo je obmanuo Juve koji se opustio, a to je odmah iskoristio Ajax koji je igračima talijanske momčadi očitao taktičku lekciju. Juventus je opet razočarao u Ligi prvaka, drugu godinu zaredom ispali su u četvrtfinalu, ali ove sezone šok je puno već, prošle su sezone ipak ispali od Real Madrida. De Ligt je bio čovjek odluke - napisao je Tuttosport.

ISKRENI MAX Allegri nakon šoka: Ajax nas je nadigrao, ostajem u Juventusu

- San je gotov. Cristiano Ronaldo je opet poentirao, ali to nije bilo dovoljno. Dovođenjem Portugalca prošlog ljeta Juve je poslao snažnu poruku i istaknuo kandidaturu za osvajanjem Lige prvaka, a ove sezone nisu uspjeli i trener Max Allegri morat će dati neke odgovore - smatraju u Corriere dello Sportu.

GALERIJA Očaj Cristiana Ronalda: Nova era bez njega nakon 9 godina

- Ovaj poraz baš boli. Budimo odmah jasni, Ajax je prošao zasluženo, bez prevelikog rizika u igri što stvari čini još gorima. Čak ni Cristiano Ronaldo nije bio dovoljan da se prođu Nizozemci. Ovo je možda i prvi put da je Juve ispao u ovoj fazi Lige prvaka, a da je bio izraziti favorit u tom dvoboju, barem na papiru - piše Calciomercato i u nastavku dodaju:

- Allegri je na Ajaxu polomio zube. Ono što je Juventus prezentirao u drugom poluvremenu protiv Ajaxa razljutilo je navijače i opcija je samo jedna - otkaz treneru! Nije bilo dovoljno ni sjajno izdanje Cristiana, a Ajax je talijanskoj momčadi očitao nogometnu lekciju. Još jednom Juventus je potvrdio da nema europski mentalitet pobjednika. Možeš kupiti i Ronalda i sve, ali ako to nemaš u sebi... - zaključili su Talijani.

 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • razrr 17.04.2019.

    Realno, da im nije Ronalda, oni bi vec ispali od Atletica

  • aavent 17.04.2019.

    Stoji u 16 m i ceka loptu, i rekao sam, Atleticova taktika u uzvratu je bila ko nacrtana za njega, ali Ajax ne igra tako, istina dva puta je zabio, previse je kvalitetan sa n njim bi iskoristio naivnost obrane Ajaxa i zabio dva puta na ogromne greske Ajaxa, posebno jucer kada je De Ligt koji ga je cuvao napravio ogromnu glupoost kada ga je pustio i isao kako bi se reklo kosarkaski ispod bloka do njega sto je pogubno, ali Ajax nije ekipa koja igra povuceno, i nakon sto su poveli su napadali, i tu Ronaldo nema sanse i on je tu onda nevidljiv

  • ulbo 17.04.2019.

    Organizacija igre u kojoj se dozvoljava Ronaldu da puca dvadesetak puta na gol da bi zabio jedan puta, se pokazala krivim potezom. Kada se pogleda statistika njegovih udaraca i postignutih pogodaka priča se poprilično mijenja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare