To je to što me zanima!

Talijanskom sucu 'lopovu' ponovno dodijelili Hrvatsku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Slučajno ili ne, hrvatskim košarkašima će pravdu protiv Španjolske u Pekingu dijeliti isti sudac koji nas je svojim odlukama izbacio s EP-a 2005.
Vidi originalni članak

Nakon što je svojim pogrešnim i tendencioznim odlukama donio pobjedu Španjolskoj u četvrtfinalu EP-a 2005. godine, talijanski sudac Luigi Lamonica ponovno će suditi jedno četvrtfinale između Hrvatske i Španjolske. Slučajno ili ne, FIBA je ponovno delegirala da nam taj čovjek dijeli pravdu i u Pekingu. Potsjetimo, Lamonica i Ukrajinac Vladimir Drabikovsky u Beogradu su beskrupolozno sudili za Španjolce, dok je treći sudac Dovidavicious onaj koji je podržavao njihove odluke. Da tog puta nije bila riječ o "hrvatskom alibiju" za poraz potvrdili su mnogi košarkaški stručnjaci u Europi, a 2006. godine ruski izbornik David Blatt je u razgovoru s novinarima u Crikvenici rekao da smatra da je to bila "u košarci rijetko viđena krađa". Naši se košarkaši protiv Španjolaca u Pekngu mogu boriti, no nadamo se da ovog puta neće morati i protiv sudaca.

SUDE NAM TALIJAN, SLOVAK I GRK
Uz zloglasnog Lamonicu, susret Hrvatska- Španjolska suditi će još Slovak Sudek i Grk Zavlanos. Sva sreća da uz talijanskog "mrzitelja" Hrvatske nema i "mesara" Drabikovskog. Isto tako se nadamo da netko od nove "dvojke" neže pruzeti njegovu ulogu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • since1950 20.08.2008.

    boli njih kurac za nas,ipak smo mi jedna Hrvatska a ne Španjolska...

  • dell boy 20.08.2008.

    Svi su vam nesto krivi isto kao i kod vaterpola

  • Cromagnon 20.08.2008.

    Crko u paklu, dabogda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare