To je to što me zanima!

Taravelova ozljeda tek lakša, ali propušta turske pripreme

Vidi se hematom i Jeremy će raditi po posebnom programu, a u puni rad bi se trebao priključiti za 7-10 dana, komentirao je Taravelovu ozljede liječnik Šojat
Vidi originalni članak

Dobre vijesti stižu s priprema u Turskoj nakon što su liječnički nalazi pokazali da ozljede Dinamovih igrača nisu ozbiljne. Francusko pojačanje Jeremy Taravel ozlijedio se na utakmici protiv Züricha, ali ozljeda zadnje lože je tek lakše prirode te će se će uskoro vratiti na travnjak.

No propustit će ostatak priprema u Beleku.

- Vidi se hematom i Jeremy će raditi po posebnom programu, a u puni rad bi se trebao priključiti za 7-10 dana - rekao je liječnik Hrvoje Šojat za službenu stranicu Dinama, a Taravel je dodao:

- Drago mi je da nije teža ozljeda i da ću već za par dana opet biti na terenu. Naravno, s obzirom na to da ću u puni trening s ekipom za desetak dana mi je žao što se nećemo uigravati već u Turskoj, no ima vremena i za to .

I Marcelo Brozović i Josip Pivarić, su primili dobre vijesti, te će poput Taravela, s trčanjem krenuti u ponedjeljak. Dosad su radili po posebnom programu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • strmi007 24.01.2014.

    Veliko pojačanje!

  • dudek12345 24.01.2014.

    samo dalje melji..

Komentiraj...
Vidi sve komentare