To je to što me zanima!

Tata Ball 'u elementu': Lakersi više nikada neće osvojiti titulu

Lonzo Ball dio je paketa koji su Lakersi dali New Orleans Pelicansima za Anthoyja Davisa. Lonzov otac LaVar opet diže buku koja nema veze s košarkom nego jedino i isključivo: lovom
Vidi originalni članak

Lonzo Ball više nije Laker. Draftiran je prije dvije godine kao drugi pick prvog kruga. Trag koji je ostavio je... Jedva vidljiv.

Dečko je nadaren, u to nema sumnje, ali tek mu je 21, a otac LaVar mu je svojim stalnim glasnim medijskim istupima napravio više štete nego koristi.

Kada je neki dan objavljeno da su Lakersi na New Orleansom dogovorili razmjenu: Anthony Davis u Los Angeles, a u Pelicanse Brandon Ingram, Josh Hart, četvrti pick ovogodišnjeg drafta, još dva buduća picka prve runde i - Lonzo Ball, LaVar je opet jedva dočekao da ga netko pita pa krenuo u svoje... Uobičajeno lupetanje:

- Jamčim vam. Ja vam jamčim... Lakersi više nikad neće osvojiti titulu! Ovo je najgori potez koji su ikad napravili - izjavio je LaVar Ball.

Lakersi inače imaju 16 naslova prvaka i drugi su najtrofejniji klub u NBA povijesti (Boston ima 17), a Lonzo je prošle sezone u Los Angelesu imao prosjek od 9.9 poena, 6.2 skoka i 6.4 asistencije.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 17.06.2019.

    o čemu ovaj priča koji ball'lakersi ce dogodine imati jamesa i a davisa mozda dovedu butlera

  • 17.06.2019.

    Kaje to Ball tak los igrac? Ja sam fan Bullsa i bilo je puno prica do ovog trejda da bi on mogo zavrsit u Bullsima nakraju, gledajuci po forumima Bullsa, 99% navijaca nebi dalo 7th pick ovog drafta (koji je btw tanak draft, iza 3./4.kazu da drasticno pada kvaliteta odabira) za Lonza i protivili su se tom trejdu strahovito..

  • el magnifico 17.06.2019.

    Na stranu to što se LaVar ponekad ponaša kao šarlatan, on je itekako pametan čovjek. Iskoristio je dobro svu medijsku pozornost kad je bilo bitno i unovčio i više nego dobro potencijal svoga sina. I ovo sad što navodi, nije daleko od istine. Više izvora je navodilo kako su Lakersi u jednoj od najgorih situacija u dugo vremena. Možda i ikada. Nemaju plana, ni vizije ni stručnjaka za voditi klub. Magic je odstupio jer nije mogao s Rob Pelinkom i Jeanie Buss ni jednu zajedničku ideju ni potez ostvariti. Zatim se pojavio i LeBron, koji se počeo ponašati kao GM. Svaka čast, ti si igračina, ali došao si i iza leđa svim svojim igračima zatražio si trade njih otprilike 5 (većinom mladih) i nekoliko pickova prve runde, kako bi mogao dovesti A.Davisa. Sam Rondo je priznao da je to bio ogroman šok za neke starije igrače,i pogotovo one mlade ("Odrastaš gledajući LeBrona, idoliziraš ga, želiš biti kao on, ostvari ti se san i zaigraš s njime i on ti odjednom iza leđa zatraži trejd jer si za njega loš, normalno da se osjećaš izdano i da više ništa nije isto u ekipi"). Zbog LeBrona se sada žrtvuje budućnost Lakersa. On za 2-3 godine završava karijeru. Davis je inače odličan, ali sklon ozljedama. Trebaju pametno izabrat u free agencyu nekoga. Stavili su sve na kocku radi bar 1 titule.No uspjeh ne dolazi preko noći. Da se radi o nekom uređenijem kolektivu ne bih bio skeptičan, ali Lakersi već dulje vremena to nisu. I da...Pelicansi bi mogli biti zanimljivi, dosta je tu potencijala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare