Sport

Komentari 11

Tata Ball 'u elementu': Lakersi više nikada neće osvojiti titulu

Tata Ball 'u elementu': Lakersi više nikada neće osvojiti titulu

Lonzo Ball dio je paketa koji su Lakersi dali New Orleans Pelicansima za Anthoyja Davisa. Lonzov otac LaVar opet diže buku koja nema veze s košarkom nego jedino i isključivo: lovom

Lonzo Ball više nije Laker. Draftiran je prije dvije godine kao drugi pick prvog kruga. Trag koji je ostavio je... Jedva vidljiv.

Dečko je nadaren, u to nema sumnje, ali tek mu je 21, a otac LaVar mu je svojim stalnim glasnim medijskim istupima napravio više štete nego koristi.

Kada je neki dan objavljeno da su Lakersi na New Orleansom dogovorili razmjenu: Anthony Davis u Los Angeles, a u Pelicanse Brandon Ingram, Josh Hart, četvrti pick ovogodišnjeg drafta, još dva buduća picka prve runde i - Lonzo Ball, LaVar je opet jedva dočekao da ga netko pita pa krenuo u svoje... Uobičajeno lupetanje:

- Jamčim vam. Ja vam jamčim... Lakersi više nikad neće osvojiti titulu! Ovo je najgori potez koji su ikad napravili - izjavio je LaVar Ball.

Lakersi inače imaju 16 naslova prvaka i drugi su najtrofejniji klub u NBA povijesti (Boston ima 17), a Lonzo je prošle sezone u Los Angelesu imao prosjek od 9.9 poena, 6.2 skoka i 6.4 asistencije.

Najčitaniji članci