To je to što me zanima!

Tata, ja bih igrao kao Duvnjak! Znam, sine, i Mikkel Hansen bi

Ovo je najbitnija utakmica. Nijemci su bili nezadovoljni poslije utakmice sa Španjolskom, javnost očekuje polufinale, tako da sigurno imaju pritisak. Mi ćemo u slučaju poraza imati još jednu šansu, oni teško, kaže Duvnjak
Vidi originalni članak

S 31 godinom u Austriji igra turnir života. Ono što je Luka Modrić bio u Rusiji, to je Domagoj Duvnjak u Austriji. Ratnik velikog srca. I nije slučajno što je veliki prijatelj s Marijom Mandžukićem, njih dvojicu krasi upravo taj, srčani pristup, za Hrvatsku će proliti posljednju kap znoja. I da, nikad nikome neće priznati da je bolji.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovo je najbitnija utakmica na turniru. Nijemci su bili nezadovoljni poslije utakmice sa Španjolskom, javnost očekuje polufinale, tako da sigurno imaju pritisak. Mi ćemo u slučaju poraza imati još jednu šansu, oni teško. Mislim da će to biti čvrsta, tvrda utakmica na mali broj golova. Oni igraju 6-0 obranu, jako agresivno. Iskreno, nisam ih još gledao na ovom turniru, ali ćemo se itekako pripremiti, analizirati. Moramo zabiti što više lakih golova iz kontri i polukontri - kaže Domagoj Duvnjak.

Da samo vidite s kojim žarom i poštovanjem o njemu pričaju njemački mediji, sve bi vam bilo jasno. Prate ga u korak, snimaju, pitaju... Uostalom, nakon što je Danska ispala s turnira, a Duvnjak vuče Hrvatsku prema polufinalu, Bečom kruži vic.

- Tata, ja bih htio igrati kao Duvnjak.

- Znam, i Hansen bi sine.

Eto, toliko je važan, toliko je bitan. O, da, Nijemci ga se itekako se boje. S razlogom jer Duvnjak je trenutačno najbolji igrač prvenstva. Svatko tko je pogledao barem jednu utakmicu, sve mu je jasno. Tata Ivo rukometni je trener, dugo je u tom sportu.

- Mislim da tata ne gleda moje utakmice na Euru - rekao je uz smiješak Duvnjak.

Jedan od najvećih hrvatskih igrača u povijesti nema veliko zlato. I kao da je u Austriju došao s namjerom da ga uzme. Taj će stav, ne sumnjajte, odnijeti i u Švedsku, gdje se igraju utakmice za medalje... Na tom putu Njemačka mora pasti. I hoće.

- Moramo imati plan. Ovo nam je najvažnija utakmica i - rekao je pa na sekundu zastao.

- Vjerujemo da će otići u našu korist.

I mi vjerujemo. Kao i prepuna dvorana hrvatskih navijača.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Hajduk 1950 18.01.2020.

    Hansen uz Balica najbolji rukometaš ikad,naslov za rugati se

  • krnekibj 17.01.2020.

    Mislim da so finale Slovenija...Hrvaška.

  • Fighter for Justice 17.01.2020.

    Puno je još do kraja tek je pola ima još vremena za hvalu,treba igrati još do željenog finala. Idemo Hrvatska!

Komentiraj...
Vidi sve komentare