To je to što me zanima!

Tata je ponosan: Bronny James pozvan u reprezentaciju...

Bronny je prema ESPN-ovoj ljestvici 28. najbolji srednjoškolski igrač u SAD-u. LeBron mlađi još nije odlučio na koje će sveučilište ići. LeBron se nada da će posljednju NBA sezonu odigrati sa sinom
Vidi originalni članak

Bronny James (18), sin najboljeg strijelca u povijesti NBA lige, LeBrona Jamesa (38), pozvan je u mladu američku košarkašku reprezentaciju, koja će igrati na Nike Hoop Summitu, elitnom košarkaškom eventu na kojem će sudjelovati najbolji mladi igrači iz cijelog svijeta.

POGLEDAJTE VIDEO: LeBron James puši cigaru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Našao se među 13 kandidata. Na turniru će sudjelovati najbolje U-19 selekcije iz Europe i ostatka svijeta. Bronny je prema ESPN-ovoj ljestvici 28. najbolji srednjoškolski igrač u SAD-u.

LeBron mlađi još nije odlučio na koje će sveučilište ići. LeBron se nada da će posljednju NBA sezonu odigrati sa sinom. Tata James danas žali što je sina nazvao po sebi.

- Još žalim zbog toga što sam sinu dao svoje ime. Kad sam bio mlađi, ja nisam imao oca pored sebe. Iz tog razloga sam razmišljao da kad god budem dobio svoje dijete, ne samo da ću mu dati svoje ime nego ću napraviti sve ono što moj otac nije napravio za mene - rekao je James jednom prilikom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare