To je to što me zanima!

Tata Jedvaj: Sad mu se vratilo za sve ozljede koje je pretrpio

Naravno da ću morati počastiti svoje društvo, pa ne zabija svaki dan sin dva gola Španjolskoj, otkrio nam je Zdenko Jedvaj nakon što je Tin s prva dva reprezentativna gola srušio "furiju"
Vidi originalni članak

"Da ima grob, došla bih mu, zapalila svijeću. I rekla bih mu: Sine, čekaj me. Živa ne mogu k tebi na nebo."

Pročitaj priče nestalih u Domovinskom ratu.

Legao sam u dva sata, morao ustati u 6 ujutro da stignem u Opatiju zbog posla. Nije se moglo tako lako zaspati nakon što je Tin srušio Španjolce. Vidio sam taj pobjednički gol, ali u glavi je nastala blokada od ponosa i sreće, kaže nam Zdenko Jedvaj, legendarni stoper Veleža iz Mostara 80-ih i NK Zagreba s početka 90-ih.

Tin Jedvaj, njegov sin, faca je dana nakon dva gola Španjolskoj i pobjede 3-2. Imao je plavokosi dečko iz Bayer Leverkusena problema s ozljedama dosad u karijeri. Zapravo, malo je reći problema.

VJERNA NAVIJAČICA Došla iz Londona: Dina Dragija pratila junaka Jedvaja s tribina

- Ma, stalno su ga mučile te ozljede, a sad su mu se stvari počele vraćati. Drago mi je da je gol posvetio nama i svojoj djevojci, na utakmici smo bili supruga Suzana, naša kći i ja. Naravno da je ovo nešto posebno, tek sam se sad nekako smirio. Uvijek sam jako nervozan kad Tin igra - priča ponosni otac Zdenko i dodaje:

- Naravno da ću morati počastiti svoje društvo, pa ne zabija svaki dan sin dva gola Španjolskoj i ne ruši tako veliku reprezentaciju! Bit će fešte, a čestitke stižu sa svih strana, od mog Mostara pa nadalje.

OCJENE IGRAČA Jedvaj za deset, Brekalo vratio Ceballosa u Španjolsku ranije...

Konačno zdrav, dobio je šansu na lijevom beku u reprezentaciji, kritičnoj poziciji koja je u Hrvatskoj iz nekog razloga uvijek na udaru. Dobro je rekao Tin: “U nas je popularnije biti političar nego lijevi bek”. Svi su mislili da nam je to slaba točka, kad ono - igrač utakmice: mali Jedvaj!

- Iskreno, nisam sumnjao da će Tin dobro odigrati na lijevom boku. On je tu poziciju igrao i u Ligi prvaka za Bayer, bio je dobar pa sam vjerovao da će dobro pokriti tu stranu. Igrao je na puno pozicija u momčadi, a eto sad je u reprezentaciji na lijevom boku pokazao da može i da zna to igrati. Ponosan sam, kao i cijela obitelj, zbog toga što je napravio - zaključio je otac.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 78fernandes 16.11.2018.

    Los igrac. Posrecilo mu se, zabio 2 gola i to je to, inace teski kikser, uz bok lovrenu

  • malamara 16.11.2018.

    Sad ce se deset dana pisati o njemu i njegovoj uzoj i siroj obitelji, postaje vec malo dosadno

  • nijetebriga 16.11.2018.

    Dozvzidili ste vise sa vasim mudrovanjima..jucer se nisam htjela javit, ali sam se nebuloznih komentara nacitala prije i poslije utakmice... Jedvaj je talentirani mladi igrac i jos ako lijeva pozicija nije njegova, a nije, nema mu se sto zamjerat.. pih tih dvi sitne greske, tko ne grijesi .. vi ste ti, mos si mislit?☺

Komentiraj...
Vidi sve komentare