To je to što me zanima!

Tata Joško: Ne postoji novac za koji bih pustio Nikolu da ide

Znam da u Hajduku nemaju novca, no ne vjerujem da razmišljaju o Nikolinoj prodaji. Ako i razmišljaju, to je bez mog pristanka nemoguće napraviti, a ja im ga neću dati
Vidi originalni članak

U engleskim medijima pojavila se informacija kako je Tottenham Hajduku ponudio četiri milijuna eura za Nikolu Vlašića te kako su im s Poljuda odgovorili da za mladog prvotimca traže dvostruko više. U Hajduku tvrde da ponuda iz Engleske nije ni stigla u Split.

O transferu u ovom trenutku ne razmišljaju ni u obitelji Vlašić.

- Za Nikolin razvoj najbolje je da ostane u Hajduku, uživa u svojem gradu, pred svojim prijateljima i navijačima. Ne bi imalo smisla otrgnuti ga tako mladog iz ove sredine, bez obzira na iznos - rekao je Joško Vlašić.

Joško zasad ne pristaje na prodaju sina.

- Znam da u Hajduku nemaju novca, no ne vjerujem da razmišljaju o Nikolinoj prodaji. Ali ako i razmišljaju, to je bez mojeg pristanka nemoguće napraviti, a ja im ga neću dati. Za mene novac nikad nije bio presudan, ima i važnijih stvari u životu. Iskreno, kad bi Nikola mogao u Hajduku osigurati pristojnu egzistenciju, pristao bih da cijelu karijeru odradi na Poljudu - dodao je Joško Vlašić

Osim Blanke, koja je skakala u Londonu, cijela obitelj je gledala utakmicu s Istrom.

- Zadovoljan sam njegovim nastupom - kaže Joško. 

Idi na 24sata

Komentari 109

  • dan33 23.07.2014.

    hehehe, bas me zanima da stigne kakva veca ponuda??? Dali bi jos uvijek bilo "nima Splita i do Splita" i " tko to more platit"

  • MoaChu Na 23.07.2014.

    pa obitelj vlasic je pobjednicka obitelj cisto sumnjam da mali zeli dugo igrat u gubitnickom klubu

  • zokinjo 23.07.2014.

    Nek mali ide u dobar klub i napreduje u pravoj konkurenciji, a ujedno dobije lovu Hajduk i svima super:-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare