To je to što me zanima!

Tata Sertić: Odlučili smo, sin će igrati za Hrvatsku

HNS ide po Gregoryja Sertića, a otac mladog nogometaša kaže kako mu je sin rekao da mu je životna želja igrati za djedovu domovinu, Hrvatsku
Vidi originalni članak

Životna mi je želja igrati za domovinu mog djeda, Hrvatsku, rekao je Gregory Sertić (19), igrač francuskog Bordeauxa. Djed Milan rođen je u Kamenicama kraj Brinja. Preselio se u Francusku, gdje je dobio sina Jeana, Gregoryjeva oca. Iako ne zna hrvatski jezik, Jean je odlučio da njegov sin zaigra za domovinu njegova oca.
- Nema tu puno priče. Svi smo odlučili da Gregory zaigra za Hrvatsku. I ja i supruga Sylvie i dvojica starijih sinova, Jerome i Nikola - rekao je Jean Sertić. Život je posvetio sinovoj karijeri. Živi s njim u Bordeauxu, dok majka Sylvie i braća stanuju u Parizu.
Prema Bordeauxu je prošlog vikenda krenuo i glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić, kako bi sjeo i porazgovarao s Gregoryjem. Hrvatsko državljanstvo trebao bi dobiti uskoro, a obitelj vjeruje da bi mogao biti dio hrvatske momčadi na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi 2010.
- To bi bilo ispunjenje naših snova - složila se obitelj Sertić.

GREGORYJU OSTALO JOŠ SAMO KORAK DO NASLOVA
Dva kola prije kraja prvenstva Bordeaux je prvi s tri boda prednosti ispred Marseillea. - Ovakvu šansu jednostavno ne smijemo propustiti. Stigli smo na korak - rekao je Gregory, vezni igrač Bordeauxa.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 24.05.2009.

    Mattey22 da to oće onda bi se odlučio za francusku,logiku koristi,ne lupaj gluposti

  • 11 BILI 22.05.2009.

    zasto si me ,zasto majko u tudjini rodila svugdje stranac nigdje kuci to mi je sudbina!

  • 11 BILI 22.05.2009.

    Hrvati u domovini upamtite i mi smo hrvati sto zivimo u dijaspori i volimo hrvatsku kao i vi ako ne i vise. citam tu komentar od jednog koji kaze svi su oni svabski,australski ili francuski hrvati a eduardo je hrvat u srcu....pa mislim da nemoze biti veci hrvat u srcu od nas. ZALOSNO I JADNO stranci smo vamo i doli!

Komentiraj...
Vidi sve komentare