To je to što me zanima!

Kostelić junior ima samo dvije godine, a već skija kao tata...

Preslatki Leon i njegov tata skijali su niz padinu, a video je objavio ponosni Ivica na Facebooku. Nema ništa ljepše kada sin ide stopama svog oca, a čini se da je Kostelić dobio svog nasljednika....
Vidi originalni članak

Ivica Kostelić, najbolji hrvatski skijaš u povijesti, umirovio se prije dvije godine, no straha za hrvatsko skijanje nema. Da jabuka ne pada daleko od stabla, dokazuju Ivica Kostelić i njegov najmlađi sin Leon.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Preslatki Leon i njegov tata skijali su niz padinu, a video je objavio ponosni Ivica na Facebooku. Nema ništa ljepše kada sin prati stope svog oca, a čini se da je Kostelić dobio svog nasljednika. Nevjerojatno je da je skijao bez ikakve pomoći, a još je fascinantnije to da su mu tek dvije i pol godine! Ako bude kao i tata, Hrvatsku očekuje u budućnosti berba medalja na Zimskim olimpijskim igrama kao i u Svjetskom kupu.

Oduševljeni obožavatelji s pozitivnim objavama su komentirali Ivičin video, sa željama kako se nadaju da će mali Leon naslijediti tatu Ivicu i u budućnosti se baviti sa skijanjem.

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 24.02.2019.

    Prije par godina ste pisali da je Zubčić Ivičin nasljednik, pa ste u prosincu prošle godine pisali da je Rodeš Ivičin nasljednik, pa ste u siječnju ove godine pisali da je Elias Kolega Ivičin nasljednik, pa kako sada to da je Ivičin sin najednom njegov nasljednik?! Kako to? Kako to? Nije mi jasno.

  • umjereni pacifist 23.02.2019.

    mali se čudi. ide a stoji.

  • kkoprivn 22.02.2019.

    Mali će rasturiti kao Janica i Ivica, a za garantirana mu je profesionalna karijera prožeta medalja zlatnog sjaja

Komentiraj...
Vidi sve komentare