Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
15 komentara

Kostelić junior ima samo dvije godine, a već skija kao tata...

Preslatki Leon i njegov tata skijali su niz padinu, a video je objavio ponosni Ivica na Facebooku. Nema ništa ljepše kada sin ide stopama svog oca, a čini se da je Kostelić dobio svog nasljednika....

15 komentara

Ivica Kostelić, najbolji hrvatski skijaš u povijesti, umirovio se prije dvije godine, no straha za hrvatsko skijanje nema. Da jabuka ne pada daleko od stabla, dokazuju Ivica Kostelić i njegov najmlađi sin Leon.

Preslatki Leon i njegov tata skijali su niz padinu, a video je objavio ponosni Ivica na Facebooku. Nema ništa ljepše kada sin prati stope svog oca, a čini se da je Kostelić dobio svog nasljednika. Nevjerojatno je da je skijao bez ikakve pomoći, a još je fascinantnije to da su mu tek dvije i pol godine! Ako bude kao i tata, Hrvatsku očekuje u budućnosti berba medalja na Zimskim olimpijskim igrama kao i u Svjetskom kupu.

Oduševljeni obožavatelji s pozitivnim objavama su komentirali Ivičin video, sa željama kako se nadaju da će mali Leon naslijediti tatu Ivicu i u budućnosti se baviti sa skijanjem.

 

Naši partneri pišu
Message