To je to što me zanima!

Tek što se oporavio, mogao je ostati bez Svjetskog prvenstva

Brazilac Neymar na vrijeme se oporavio od ozljede stopala koju je zadobio u prvenstvu još u veljači, a danas je u nezgodi za vrijeme dijeljenja autograma opet bio blizu da ostane bez SP-a
Vidi originalni članak

Neymar (26) je još u veljači na utakmici protiv Marseillea zadobio ozljedu stopala zbog koje je bio podvrgnut operaciji te propustio ostatak sezone. Na sreću svih Brazilaca, oporavio se na vrijeme kako bi nastupio na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

S reprezentacijom je već odigrao dvije prijateljske utakmice, protiv Hrvatske i Austrije, te je svakoj momčadi zabio po jedan gol. 

Na današnjem treningu u Sočiju dogodila se nezgoda za vrijeme druženja s navijačima zbog koje je jedan od glavnih igrača Brazila opet bio na rubu da ostane bez SP-a. Naime, zajedno s još nekoliko suigrača dijelio je autograme kada se pod pritiskom urušila zaštitna ograda

Na sreću, Neymar je pokazao da ima dobre reflekse te 'pobjegao' ogradi, koja je vrlo lako mogla stajati Brazilca nastupa na Mundijalu.

Nakon incidenta, Neymar je podijelio još nekoliko zagrljaja prije nego što su zaštitari udaljili navijače. U nezgodi je lakše stradao dječak, koji je s ozljedom ruke prevezen u bolnicu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • zekica 13.06.2018.

    Zaštitna ograda a sruši se. Zar ne bi ona trebala biti dovoljno jaka i čvrsta da izdrži pod opterećenjem? Siguran sam da su i u kampove bila velika ulaganja i kontrole, i da se ovo nije smjelo dogoditi. Nadam se da su stadioni zaista kvalitetno napravljeni.

  • david2005 12.06.2018.

    Tek što se oporavio,Neymar je danas izbjegao još jednu povredu na treningu,spotakao se na travku.

  • copyright 12.06.2018.

    strašna vijest, nema šta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare